Rubint Réka és Schobert Norbert

Nem létezik olyan akadály, ami éket verne a Schobert-házaspár közé, sőt, a nehézségek közös leküzdésével képesek még erősebbé tenni szerelmüket. Soha nem mulasztanak el alkalmat, hogy kifejezzék, mennyire szeretik a másikat.

Éppen Valentin napon beszélgettünk Rubint Rékával arról, mit jelent számára a szerelmesek napja és férje, Schobert Norbi, akiről minden túlzás nélkül állítható: a mindent jelenti a fitneszlady számára.  
- Norbi az igazi társam az életben, nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megtaláltam őt, nélküle nem lennék egész ember. Nem csak a boldogságban van mellettem, a nehéz időszakokban is fogja a kezem, ennél többet nem is kívánhatnék az élettől. Illetve annyit, hogy remélhetőleg a gyerekeink is megtalálják majd a megfelelő társat - kezdte a háromgyermekes édesanya a Sztár Limonádénak. Norbi igyekszik Réka minden napját széppé tenni, Valentin napon pedig extra figyelmesség jár szerelmének.
- Meglepetéssel készül nekem, egyelőre csak annyit sikerült kihúznom belőle, hogy Széll Tamáshoz visz el vacsorázni. Jólesik a figyelmessége, különösen ma, de nálunk szinte minden nap Valentin nap van. Nem kapok mindig hatalmas rózsacsokrot, de tegnapelőtt is hozott nekem egy cserepes virágot. Hatalmas figyelmesség tőle, hogy amikor tudja, hogy hosszú napom van, úgy vár haza, hogy elkészíti a családnak a vacsorát vagy átnézi a leckét a gyerekekkel és még sorolhatnám.


A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató