Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra a zenének köszönheti a szerelmet is. Négy évvel ezelőtt a munka hozta össze Veréb Tamással, melyből hamar szerelem lett. Az énekesnő a munkában is tökéletesen kiegészíti egymást párjával, mindig számíthatnak kölcsönösen egymás támogatására. Szandi régi álma teljesült azáltal, hogy március 8-án jelenik meg első lemeze, melyen Tomi hangja is felcsendül.

- A lemez az eddigi pályafutásom összefoglalója, hiszen az első dal nagyjából 8-9 éves koromban készült apukám, Klajkó Lajos segítségével. Én még akkor nőttem fel, amikor a lemeznek volt értéke. Minden dalnak volt üzenete, és nekem még mai napig ezt jelenti. Sok év munkáját öleli fel az album, ami által nagyon változatos lesz. Több korszakom volt, így a raptől kezdve a populáris dalokon át minden megtalálható rajta, engem is picit bemutat. Ma már a letisztultabb vonalat követem, fontos a dalok mondanivalója, hogy tartalmas legyen – kezdte lapunknak Szandi, akinek az éneklés mellett a tánc is igen nagy szerepet tölt be az életében.

- Nyolc éves koromban kezdtem táncolni, de a kettő együtt teljes. Volt olyan időszak, amikor több táncos elfoglaltságom volt, de valahogy mindig visszaköszönt az éneklés is – tette hozzá az énekesnő, aki párja, Veréb Tamás véleményét is kikérte az album elkészítésekor.

- Tominak is megmutattam, ráadásul van olyan dal, amit hozzá írtam. Persze szakmailag is kikértem a véleményét, de ő nem szeret beleszólni a munkásságomba, inkább támogató jelleggel áll mellettem – tette hozzá Szandi, majd elárulta, nem okoz-e gondot, hogy mindketten színpadon dolgoznak.

- Jól kezeljük ezt a dolgot, ugyanis ha Tomi dolgozik, én szeretek olyankor a háttérben maradni, és ez fordítva is ugyanígy működik. Ilyenkor nem szakmailag állunk egymás mellett, hanem párként, és törekszünk úgy támogatni a másikat, mint ahogy egy társnak kell – mesélte Szandi, aki szerelmét is a munkának köszönheti.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató