Bódi Margó és Bódi Guszti

Bódi Guszti és Margó nemrég jött haza szokásos év eleji thaiföldi nyaralásából. Most először várták a pihenését végét, ugyanis a kint töltött idő alatt született meg a legújabb családtag, fiuk, Csabi harmadik gyermeke. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta a kisbaba, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt Guszti.

Bódi Gusztinak tavaly meggyűlt a baja az egészségével. Épp a szokásos thaiföldi nyaralásukból tért haza Margóval, amikor szédülése miatt orvoshoz fordult. Hosszú vizsgálatok után derült ki, hogy a problémát a fülében elmozdult kristályok okozzák.

- Mai napig szedek rá egy gyógyszert. Azt mondták az orvosok, amíg a kristályok nem rendeződnek vissza, addig előfordulhat időnként még a szédülés. De hála Istennek jól vagyok, sőt most a nyaralásunk alatt még fogytam is 5-6 kilót – mesélte lapunknak Bódi Guszti.

- Február végén jöttünk haza. Nagyon szeretünk ott lenni, és 80 ezer forintból akár egy hónapig is el lehet kint éldegélni. Mi két szobás lakást béreltünk, amiért kevesebbet fizettünk, mintha elmentünk volna például Egerbe, egy wellness szállodába, két napra. Itthon azért csak felismernek bennünket, és nem azért, mert teher számunkra, de csak meg-meg kell állnunk egy kis beszélgetésre, fotózásra. Ott ez nincs. Csak a békesség és a nyugalom – tette hozzá az énekes, akinek évek óta kialakult a napi rutinja a Thaiföldön töltött időkre.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató