Bódi Csabi és családja

A Bódi család élete fenekestül felfordult február 14-én, amikor megérkezett kislányuk. A családfő mindhárom gyermekét szeretné egyenlő esélyekkel elindítani az útjukon, így Lilien érkezésével újabb komoly feladat vár rá. Csabi a Sztár Limonádénak mesél arról, hogy roma hagyományokhoz híven nevelik feleségével gyermekeiket, a legkisebbnek már az esküvőjét is eltervezték. Mint mondja, fontos számára kislánya boldogsága mellett, hogy ártatlanul adja férjhez, csakúgy, mint ahogy ő vette el Ginát.

Mióta megszületett a kislányuk, teljesen megváltozott az életük, és megfordult a világ körülöttük.

- Berendezkedtünk egy kétgyermekes család életére, a házat is úgy terveztük, amikor megtudtuk, hogy jön Lilien. Nem panaszkodom, mert így is elvagyunk. Hatalmas lemondásokkal jár a családunk bővülése, a hétköznapi teendőimet Ginához és a babához kell igazítanom – kezdte lapunknak Csabi, akinek legfontosabb, hogy gyermekeit anyagilag is maximálisan segítse.

- Húsz éves koromtól keményen dolgozom, a fiaim jövőjéről már gondoskodtam, és most mégsem dőlhetek hátra, hiszen amit a két elsőszülött gyermekeimnek biztosítottam, a kislányunknak is kell. Szerettem volna visszavenni a tempóból, és mivel felelősségteljes apuka vagyok, továbbra is sokat kell dolgoznom. Számunkra fontosak az iskoláztatások, szeretném elindítani őket az életben egy kis lakással, hogy ne albérletben kezdjék a külön útjukat. A hátralévő életemet majd csak akkor tudom megalapozni, és arra koncentrálni, ha teljesítettem a kötelességemet. Mindettől függetlenül minden pillanat kárpótol, amit a kislányommal tölthetek – mondta az énekes, akinek már gyermekük esküvőjével kapcsolatban is komoly elképzelései vannak.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató