Szlabik Erik

Szlabik Erik és párja, Viki első közös csemetéje júliusban érkezett meg, Milán a negyedik gyerkőc a családban. Eriknek egy, míg feleségének előző kapcsolatából két gyermeke született. Azóta már kialakult a napi rutinjuk, bár a család picit sincs könnyű helyzetben, mert jelenleg új házuk felújításának is folynak a munkálatai. Az énekes a Sztár Limonádénak elárulta, egy picit háttérbe szorul jelenleg az alkotás az életében, de amint elfoglalhatják új otthonukat, újra gőzerővel vág neki a stúdiómunkáknak.

„Július 9-én született meg a közös kisfiunk. Így egy hónap elteltével már teljesen kialakult a napi rutinunk, szerencsére mindenki nagyon jól van. Mint általában a legtöbb babánál, az első időszak nála is hasfájásos volt, ebből nekünk is kijutott, de ahogy telnek a napok, egyre jobb minden” – kezdte lapunknak Erik, akinek már volt egy nagyobb gyermeke, párjának pedig kettő.

„Egy korai élettársi kapcsolatomból született a tizenegy éves fiam, Vikit pedig már kétgyermekes édesanyaként ismertem meg, Milán a negyedik gyerkőc. Soha nem gondoltam volna, hogy majd ilyen szép, nagy családban fogok élni, bár nem is terveztem ezzel kapcsolatban semmit. Az élet így hozta, és ennek nagyon örülök. Szerettünk volna a párommal egy közös gyermeket is, és vele lett szép kerek az életünk” – fűzte hozzá a zenész, aki most komoly munkában van, így kevesebb ideje jut családjára.

„Nemrég vásároltunk egy nagy családi házat, aminek jelenleg a felújítási munkálatai folynak. Rengeteg időt töltök ott. Hiába volt kevesebb a koronavírus miatt a fellépés, és nem jártam az országot, a ház miatt mégsem vagyok túl sokat otthon. Természeten, amit csak tudok, segítek, és megpróbálom kivenni a részem a gyerekek körüli teendőkből és a háztartásból is, de az tény, hogy az ember nem tud ezer felé szakadni. Szerencsére azért akad nekem is segítségem egyrészt a szakemberek által, másrészt a rokonságból is. Ha minden jól megy, akkor augusztus végén, legkésőbb szeptember elején be is tudunk költözni, de egy felújítás során mindig jön olyan probléma, amire nem számít az ember, mégis meg kell csinálni. Nagyon várjuk, mert itt jobban elférünk majd, és meg lesz mindenkinek a saját szobája, ez volt a legfontosabb momentum a ház kiválasztásnál” – mesélte Erik, aki arról is mesélt lapunknak, milyen kapcsolatot ápol Viki gyermekeivel.

„Nem az a tipikus mostohagyerek-mostohaapa kapcsolat van közöttünk, de nagyon szeretjük egymást, és Viki is jó viszonyban van a nagyfiammal, igaz, vele csak ritkán tudunk találkozni, mert 370 kilométerre él tőlünk” – mondta Erik, akitől szintén felcsendül egy dal a válogatásalbumon.

„Az elmúlt időszakban persze küszültek új dalok, pont egy ilyen, a Vártam rád szerzeményem lesz hallható a Sztár Limonádé válogatáslemezén, bár igaz, egy tévéműsorban már elénekeltem. De az az igazság, a munka most kissé lassabban megy, mert a költözés kellős közepén vagyunk, a jelenlegi lakásunkban már alig férünk el, így kevesebbet vállaltam, mint korábban, mostanában ritkábban stúdiózom.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató