Ez aztán a sztori

Pajor Arabella és Attila

A zenész házaspár igencsak nehéz heteken van túl. Arabellát ugyanis műteni kellett. Ráadásul három gyermekükkel is van bőven tennivaló. A Sztár Limonádénak mesélték el, mi is történt pontosan.

Katica

Tóth Katica mostanság a legtöbb idejét kedvenc elfoglaltságával, a dalszerzéssel tölti. Az énekesnő szinte minden dalt eddig is magának írt, de most úgy döntött, másoknak is szerez zenét. Katica mindemellett még próbálja kiélvezni a nyár utolsó napjait is, hiszen szeptembertől visszatér civil munkájához is.

Szuper Géza

Szuper Géza nevéről sokaknak Szuper Levente jégkorong kapus jut eszébe. A fiatal előadóművész most mutatkozik be először olvasóinknak, és elárulta: a sportolóval bizony ők testvérek, és abban hasonlítanak: mindketten sokat sportolnak.

Chee

Chee is azon előadók közé tartozik, akik az elmúlt hónapokat a háttérmunkával töltötték. Számos új dal született, sőt rengeteg ötlet, ami megvalósításra vár. Jelenleg a fellépések bizonytalanok, így a rajongók a tévéfelvételeken találkozhatnak vele, ám nagyon bízik abban, hogy hamarosan újra minden a régi lesz. Családi vállalkozásukat szerencsére nem érintették a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások, így abban is rendkívül tevékenyen tudott dolgozni.

Sihell Ferry

Nem csak előadóként, hanem szerzőként is roppant sikeres Sihell Ferry. Számtalan dalt írt, melyeket mind, egytől egyig az élet ihletett. Ferry most rengeteg érdekes történetet mesél el a Sztár Limonádé olvasóinak, amelyekről talán még sosem hallhattunk. Többek között az is kiderült, hogy Balázs Pali gratulációja is sokat számított azon a téren, hogy mulatós vizekre evezett a popzene irányából.

Lini és Robi

Sokáig titkolnia kellett, hogy szerelembe esett a fiatal énekeslány. Most már azonban biztosak az érzéseikben a szintén zenész Robival, akivel bár nincsenek egyelőre nagy terveik, de nagyon jól megvannak együtt. A Dallamokon át üdvöskéje a Sztár Limonádénak mesélt először élete első nagy szerelméről.

Cseke Viki és Sihell Ferry

A Dallamokon át produkció egy igazi gépezet, amit több ember irányít. Ennek, és a műsorhoz tartozó előadóknak is az egyik fő mozgatórugója Cseke Viki, aki egyébként Sihell Ferry felesége. Ő azt mondja magáról, nem is menedzserként vagy producerként áll a háttérben, hanem inkább amolyan mindenesként. A fő tevékenységek mellett ugyanis akár szívesen főz is csapatra… Most a Sztár Limonádéban egy kicsit közelebbről is megismerhetjük a hölgyet.

Henna

Henna rosszul élte meg az elmúlt időszak kényszerpihenőjét. Az énekesnő számára rendkívül hiányzott a színpad és a közönség. A Sztár Limonádénak elárulta, miután elapadt a bevételi forrása, igyekezett munkát találni, azonban nem járt sikerrel. A sok stressz után pedig újabb csapásként élte meg, amikor a kormány nem enyhített a rendezvények 500 fő feletti létszámát illetően. Most az tartja benne a lelket, hogy előbb-utóbb vége lesz ennek a rémálomnak, és minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Eldorado

Házaspárként áll színpadra már sok-sok éve Szandra és Attila. A fiatalok boldogságát tetőzi kislányuk, Eliza is, aki teljesen kiszínezi a mindennapjaikat. Mint mondják, mellette aztán nem lehet unatkozni…

Radics Márk

Radics Márk a hosszúra nyúlt kényszerpihenő után megállás nélkül dolgozik, dalokat készít, sőt nemrég debütált legújabb videoklipje is. Alkotás szempontjából nem volt jó hatással rá az elmúlt néhány hónap, épp ezért komoly elhatározásra jutott, egy hosszú örömzenéléssel szeretne kedveskedni a sokáig zene nélkül maradt közönségnek, melynek a bevételét jótékonysági célra szeretné felajánlani. A Sztár Limonádénak mesélt részletesen a terveiről, és a mögötte lévő nehéz időszakról.

Babai Norbi

Sihell Ferry segített elindulni unokatestvérének, Babai Norbinak. Legalábbis ami a médiában való bemutatkozást jelenti. A fiatal énekes pedig boldog, mert gyermekkora óta erre vágyott. Már csak azt szeretné, hogy egy saját cédéje is megjelenhessen. Akkor, mint mondj úgy érezné, hogy maradandót alkotott.

Kossuth Gergő

Zajlanak az események Kossuth Gergőék háza táján, már ha lenne otthonuk. Történt ugyanis, hogy szerették volna felcserélni a vidéki életet fővárosira, de hiába adták el a házukat, még nem találták meg leendő otthonukat. Legalábbis lapzártánkkor még arról meséltek, hogy csúnyán átverték őket. A foglalójuknak hűlt helye, így polgári pert voltak kénytelenek indítani, hogy visszakapják a pénzüket.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató