Ez aztán a sztori

Postás Józsi

Postás Józsi tizenöt éve fontos résztvevője a mulatós zenének. Tele van már az idei naptár fellépésekkel, így a pihenésre nagyon kevés ideje marad. A Sztár Limonádénak őszintén mesélt arról, hogy mennyire változott meg az elmúlt évek alatt, sőt azt is elárulta, hogyan birkózik meg a női rajongókkal. Őszintén vallott a súlyos balesete utáni évekről, és arról, milyen következményei lettek a mozgásszegény időszaknak.

Luigi

Megszületett Luigi kislánya. A mulatós zene ifjú tehetsége kiválóan érzi magát a kibővült családjában, még akkor is, ha az élete mostanában komoly logisztikai készségre van szüksége.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Nagy volt a riadalom Bódi Gusztiéknál. A népszerű énekes ugyanis orvostól-orvosig járt, hogy kiderüljön, mi okozza szűnni nem akaró szédülését. Végre kiderült, hogy milyen betegség kínozza egy ideje…

Katica

Tóth Katicát tavaly ismerhette meg a nagyközönség a Muzsika TV népszerű műsoraiból. Boldog pillanatairól már mi is beszámoltunk néhányszor, most azonban egy olyan megterhelő időszakról számolt be az énekesnő, ami teljesen kikészítette őt lelkileg.

Ripper Feri

Rippel Ferire ismét rátalált a szerelem. Az ismert artista ráadásul egy sokkal fiatalabb lányt hódított meg, ami bizony őt is a maximális teljesítményre ösztönzi. Már azt is tudják, hogy egyszer közös gyermeket szeretnének.

Sihell Ferry

A Muzsika TV népszerű műsorvezetője nem először járt Ázsiában. S bár az énekes nagyon fél a repüléstől, még az odavezető hosszú utat is bevállalta az ottani lenyűgöző élmények miatt. Rengeteget pihentek feleségével, és bár rossz dolgok is történtek velük, ők mégis a legszebb emlékeikről meséltek először.

R. Kárpáti Péter

Kárpáti Péter: Egy férfi köteles mindennap meghódítani a párját R. Kárpáti Péter kiegyensúlyozottabb, mint valaha, Ezt annak is köszönheti, hogy a Barátok közt idején rázúduló mindennapi problémáktól mentesült az élete. A két gyermekével csodálatos a kapcsolata, és úgy érzi, hogy új párjával ideje lenne bevállalnia egy harmadik trónörököst.

Pápai Joci

Pápai Joci már tudja, milyen sors vár az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevőire. A Sztár Limonádénak kifejtette, hogyan lendíthet a verseny egy előadóművész karrierjén, illetve jómaga miért elégedett azzal, amit Magyarországon elért.

Szilágyi István

Két év, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Szilágyi István fiát, miután bűnösnek mondta ki súlyos testi sértésben. A még nem jogerős verdikt szerint bebizonyosodott, hogy a férfi többször is bántalmazta az édesapját.

Kautzky Armand

Kautzky Aramnd igazán nem haragtartó ember, de van valami, amit még a feleségének sem néz el. A színésznek persze lételeme a szórakoztatás, és bár könnyen lehet, hogy más szakmából több pénze lehetne, eszébe sem jutna másba kezdeni.

Harsányi Gábor

Harsányi Gábor jobban érzi magát a bőrben, mint valaha. A kétszeres Jászai Mari-díjas és Pepita-díjas színművész ugyanis 72 éves korára elérte, hogy pályája még mindig egyenesen íveljen felfelé. Úgy tűnik, számára nincs megállás, miközben az unokáira is bőven jut ideje. Kell ennél több?

Gáspár Bea

Nem meglepő, ha a Gáspár család teljes egészében kitörölné a 2017-es évet. Az idő ugyan feledteti a bajokat, ám vannak dolgok, amik újra és újra felidézik a történteket. Gáspár Bea most már az új évre szeretne csak koncentrálni, és a Sztár Limonádénak azt is elárulta, mit kíván a családjának 2018-ra.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató