Ez aztán a sztori

Bunyós Pityu és felesége

Bunyós Pityu igyekszik minden felszabadult idejét jól eltölteni. Sokáig ő sem állhatott színpadra, azonban a korlátozások enyhítésével akadt néhány bulija. Igyekezett abból töltődni, a következő, ismét nehezebb időszakra. A Sztár Limonádénak elárulta, jövőre már a 35. házassági évfordulójukat ünneplik feleségével, ám még valami máig hiányzik az életéből, egy unoka. Reményei szerint a következő pár évben ez a vágya is megvalósul. Addig pedig a nagypapa szerepet azokon a fiatalokon gyakorolja, akik hozzá járnak ökölvívást tanulni.

FiltoL zenekar

Két és fél hét leforgása alatt hatalmas változás történt a zenekar életében. Korábbi énekesnőjük elbúcsúzott tőlük, de a sors úgy akarta, ne kelljen sokat újra várniuk. Berobbant az életükbe Brenda, aki már az első koncertjükön belopta magát a rajongóik szívébe.

Katica

Tóth Katica is felkerült egy Sláger Tibó dallal a most megjelent albumra. Az énekesnő nagyon örül annak, hogy olyan nóta született, amelynek mély mondanivalója is van. Mint mondja, ő is mindig törekszik arra szerzeményeiben, hogy az megérintse a közönséget.

Postás Józsi

Postás Józsi és Sláger Tibó kapcsolata régre nyúlik vissza. Az énekes már fiatalon is felnézett a dalszerzőre, ma pedig már túl vannak néhány közös munkán is. Józsi jó ideje dolgozik dalszerzőként, így megesik, hogy szakmailag is kikéri véleményét. A most megjelenő válogatásalbumon is pont egy ilyen dal csendül fel.

Jolly

A mulatós sztár több mint húsz éve van a pályán, azóta ismerik egymást Sláger Tibóval. Felnéz rá, tiszteli, mint minden olyan dalszerzőt, aki olyan dalokat ír, amik örököld slágerek lettek. Jolly szerint manapság a zenevilág inkább a mennyiségről szól, nem a minőségről, ami rossz irány. Az énekes a Sztár Limonádénak őszintén beszélt az őt ért támadásokról is.

Márió

 Márió is kihasználta a színpad nélküli időszakot. Feltalálta magát otthonában és a ház körül, ha épp nem a stúdiójában dolgozott, akkor mindig talált a kertben elfoglaltságot. Persze a munka nem állt le, hiszen nem csak új dalokat alkotott, hanem a Facebook-oldalán futó Teadélután című műsorának új részei is folyamatosan készültek. Azonban az utóbbi időben gyakran alkot a konyhában is, melyben kislánya a legnagyobb segítsége, kivéve, ha nem Eszter kéri apukáját kuktának.

Luigi

Egyik legszemélyesebb hangvételű számát mutatja be a mostani válogatásalbumon Luigi. Az énekes legutóbbi szakítása után alkotta meg szerzeményét, mindemellett pedig azt is elárulta, hogyan kell túlélni egy elválást.

Turcsányi Tibi

A civilben vezető ápolóként dolgozó énekes akkor van igazán elemében, ha színpadon van. De mint azt lapunknak elmondta, néha a betegeknek is nótázik, akik közül többen felismerik a televízióból. Turcsányi Tibi azt is elárulta, hogyan készült legújabb videoklipje.

Eldorado együttes

Az Illés házaspár duója nagy népszerűségnek örvend, sokan követik őket a közösségi oldalukon. Attila és Alexandra igyekszik is meghálálni a feléjük irányuló szeretetet sok információval, fotóval, videókkal, és még nyereményjátékot is szoktak indítani. Az Eldorado együttes vezetőjével beszélgettünk tervekről, új dalról, a családról.

Doree

Az élet sokszor hoz váratlan fordulatokat az ember életébe, melyek hol jók, hol rosszak. Az elmúlt időszak nagyon megviselte a szórakoztatóipar szereplőit. Ez alól nem volt kivétel a zenei tévék közkedvelt énekesnője, Doree sem. Ráadásul még a magánéletére is hatással volt a kialakult bizonytalanság és feszültség.

Radics Márk

Radics Márk három évvel ezelőtt álmodta meg a Bakelit Fesztivált, és aTV2 csoport belévetett bizalmának hála, megvalósíthatta elképzeléseit. A műsora már harmadik éve megy sikeresen, igaz voltak bökkenők. Ez viszont egy percre sem tántorította el attól, hogy szeretett közönségének hetente bizonyítsa; a retró halhatatlan.

FiltoL zenekar

A 10 éves együttes tagjai szeretik a nyarat, a napfényt, tengert, a vidámságot, ezt az életérzést csempészték bele az október elején debütáló FiltoL nyár című daluk videoklipjébe. A rock and roll nagykövetei híresen jó kapcsolatot ápolnak rajongóikkal, akik ha minden jól megy, új lemezre, és roppant izgalmas táncversenyre is készülhetnek kedvenceikkel.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató