Ez aztán a sztori

Gáspár Bea

Gáspár Bea amióta megnyerte A Konyhafőnök VIP főzőrealytijét, blogot indított, és mindent elkövet, hogy kamatoztatni tudja főzőtudományát. Népszerűsége egyre csak növekszik, folyamatosan újabb és újabb feladatok találják meg, ám sajnos ezzel párhuzamosan az irigyei száma is jelentősen növekszik. Sokan már odáig merészkednek, hogy pénzt kérnek tőle, és a támadásokból is bőven kijut neki. Ráadásul az utóbbi időben az idegeskedésből is bőven akad a család számára, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Sihell Ferry

Döbbenetes hírrel szolgált a Sztár Limonádénak Sihell Ferry. Az énekest még most is felkavarják a történtek, ugyanis egyik nap arra ébredtek, hogy betörtek a lakásukba és kirabolták őket. Számukra olyan fontos dolgokat is elvittek, amelyeknek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint amennyit kaphatott érte a tolvaj. Laptopján ugyanis minden számára fontos dolog rajta volt, köztük édesanyjáról legfontosabb emlékei. A történtek után nem sokkal döntöttek úgy: vidéken szeretnék megtalálni a nyugalmat, s ez mára sikerült is nekik.

Galambos Lajos

Legutóbbi tárgyalásán, a Budaörsi Járásbíróság mosdójában lett rosszul és ájult el Galambos Lajos, akit 194-es vérnyomással szállított kórházba a mentő május végén. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész fejsérülése miatt először a Szent János Kórházba került, onnan vitték át a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatára, ahol alaposan kivizsgálták, de nem találtak semmit.

Horváth Tamás

Horváth Tamás nem szégyelli és sosem titkolta, hogy mély szegénységben nőtt fel. Nemrég visszalátogatott Tamásiba, ahonnan indult az élete, ez pedig rendkívül mély érzéseket szakított fel a fiatal énekesben, melyről a Sztár Limonádénak mesélt. Azt is elárulta, kisfiúként már arról álmodott, hogy sikeres zenész lesz. Úgy tűnik, minden álma teljesült, hiszen május végén már a második Budapest Parkos nagykoncertjén is túl van, de hamarosan újra feltűnik a képernyőn is, hiszen a Sztárban Sztár Leszek! mesterei egyikének őt kérte fel a TV2.

Berecz János Chee

Mint ahogyan az előadók többsége az autóban éli a hétvégeit, nincs ez másképp a Zenebutik csatorna előadójával sem. Chee is több száz kilométert autózik egy-egy hétvégén fellépésről fellépésre. Legutóbb azonban sajnos egy igazi rémálma vált valóra az úton.

Jessy

Lépten-nyomon leszólítják az ismerősök és rajongók az énekest, mi történt vele, mert rengeteget fogyott. Jessy boldogan osztja meg a „titkát” mindenkivel, négy hónappal ezelőtt komoly elhatározásra jutott, életmódot váltott, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Mostanra szinte rá sem lehet ismerni, éveket fiatalodott, de hogy mi volt döntésének oka, és mit változtatott a szokásain, azt a Sztár Limonádénak mesélte el.

Orosz György

Orosz György életmódváltásának köszönhetően teljesítette első célját, sikerült 30 kilótól megszabadulnia. Most újabb tíz kiló mínuszig meg sem áll. Persze a Stand UpComedy Humortársulat létrehozójának már nagy rutinja van ebben, hiszen évekkel ezelőtt egy betegségnek köszönhetően a diétázás az élete részévé kellett váljon.

Bányoczky Nóra

A fiatal színésznővel egyre több színházban találkozhattunk mostanában, és a televízióban is sokszor láthattuk. Most azonban egy olyan bejelentés tett, aminek köszönhetően egy időre el kell búcsúznia a színpadtól…

VV Zsuzsu

Részesei lehettünk több hónapon keresztül mindennapjaiknak, így sokan kíváncsiak vagyunk, kinek hogyan alakult az élete a villalét után. A játékosok közül többen is elmondták, hogy teljesen megváltozott minden, mióta véget ért számukra a Való Világ. Van, akinek így, van, akinek úgy… Zsuzsu, Greg, Hunor, Lacika, Adri és Ginu "új" életéről olvashattok.

Peller Károly

Peller Károly életére mindig is jellemző volt, hogy egyszerre több dologgal foglalkozik. Mint mondja, nem szeret unatkozni, így volt olyan időszaka, amikor a pihenésre egyszerűen nem maradt ideje, mégis így kerek az élete. A feltöltődésre is megtalálta a megfelelő elfoglaltságot, ha pedig teheti, elbújik a világ elől, és külföldön gyűjt újabb erőt a következő feladatokhoz. Az Operettszínház színésze idén lép a negyedik X-be, a Sztár Limonádénak elárulta, miképp érinti az idő múlása.

Berencsi Attila

Berencsi Attilát, vagy ahogy mindenki ismeri, Beri Ary-t a "Szerelem utolsó vérig" című film tette híressé, de festőként és zenészként is ismert alkotó. Voltak laza időszakai az életének, most azonban 51 évesen már a vidék nyugalmára vágyott, ezért Lovasberényben vásárolt egy házat.

Delhusa Gjon és párja, Fanni

Delhusa Gjon öt év együttélés után eljegyezte 23 éves szerelmét. Sokan nem jósoltak hosszú közös jövőt számukra, ám rácáfoltak a rosszindulatú megjegyzésekre. Már a családalapítást is tervezik, ám mindez csak az esküvő után jöhet szóba, melyről a Sztár Limonádénak mesélt az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató