Ez aztán a sztori

Pápai Joci

Pápai Joci már tudja, milyen sors vár az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevőire. A Sztár Limonádénak kifejtette, hogyan lendíthet a verseny egy előadóművész karrierjén, illetve jómaga miért elégedett azzal, amit Magyarországon elért.

Szilágyi István

Két év, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Szilágyi István fiát, miután bűnösnek mondta ki súlyos testi sértésben. A még nem jogerős verdikt szerint bebizonyosodott, hogy a férfi többször is bántalmazta az édesapját.

Kautzky Armand

Kautzky Aramnd igazán nem haragtartó ember, de van valami, amit még a feleségének sem néz el. A színésznek persze lételeme a szórakoztatás, és bár könnyen lehet, hogy más szakmából több pénze lehetne, eszébe sem jutna másba kezdeni.

Harsányi Gábor

Harsányi Gábor jobban érzi magát a bőrben, mint valaha. A kétszeres Jászai Mari-díjas és Pepita-díjas színművész ugyanis 72 éves korára elérte, hogy pályája még mindig egyenesen íveljen felfelé. Úgy tűnik, számára nincs megállás, miközben az unokáira is bőven jut ideje. Kell ennél több?

Gáspár Bea

Nem meglepő, ha a Gáspár család teljes egészében kitörölné a 2017-es évet. Az idő ugyan feledteti a bajokat, ám vannak dolgok, amik újra és újra felidézik a történteket. Gáspár Bea most már az új évre szeretne csak koncentrálni, és a Sztár Limonádénak azt is elárulta, mit kíván a családjának 2018-ra.

Cicciolina

Cicciolina sosem a szemérmességéről volt híres. Az egykori pornódíva számára nem léteznek tabutémák, mi több, még gyermeke, a már jegyben járó Ludwig is bármikor, bármilyen témában kérhet tőle tanácsokat.

Suzy és Jolly

Suzy boldog családanya. Ugyan a rajongásig szereti a gyerekeket, a most ötéves kislányát egyelőre nem ajándékozza meg kistestvérrel. Lapunknak azt is elárulta, hogy miért.

Lagzi Lajcsi

Galambos Lajcsi kedvenc ünnepe a karácsony. Olyankor együtt van a család, és még az ételeket is közösen készítik el. Ugyan szigorú apa hírében áll, de sok mindenben kifejezetten megengedő.

Vastag Csaba

A Vastag családban a karácsony csupán egyetlen napig tart. Szentestére mindhárom testvér hazamegy a szülőkhöz Veszprémbe, hogy egész nap közösen főzzenek, majd együtt költsék el az ünnepi vacsorát, amit természetesen egymás megajándékozása és az ízletes sütemények megkóstolása követ. A család ideje ha engedi, az éjféli misére is elmennek.

Ambrus Attila

Ambrus Attila nem kíván celeb lenni, de szívesen elmondja élettörténetét, mert hiszi, hogy azzal másoknak segíthet. Úgy véli, igenis lehetséges a börtönből való szabadulás után jó útra térni. Ezt mutatja az ő esete is.

Kollányi Zsuzsi

Teljesen megváltozott az élete Kollányi Zsuzsinak, mióta szerepet vállalt a Sztárban Sztárban. Az énekesnő korábban is rengeteget dolgozott, azonban most úton-útfélen megállítják őt és gratulálnak neki a tévénézők. Szerencsére párja is mellette áll, Majkával pedig teljesen különválasztják a műsort és a közös munkát.

Grófo

Százezrek kedvelik, mégis vannak, akik nem merik bevallani, hogy hallgatják, miközben egyesek kifejezetten cikinek tartják. A Sztár Limonádé a műfaj két hazai nagykövete, Jolly és Kis Grófo segítségével elemezte, mi is az üzenete a kissé megosztó zenei stílusnak.