Ez aztán a sztori

Dancs Annamária

A Budapesti Operettszínház fiatal sztárját rajongóinak nemigen kellett nélkülöznie, mert bár másfél éve egy csodálatos kisfiú édesanyja lett, régi szerepeit fokozatosan vette vissza, és azóta is állandóan dolgozik. Lendületét még az sem törte meg, hogy egyedülálló szülő lett, a helyét otthon is, és a munkában is remekül megállja.

Henna

Henna másfél éve él boldog párkapcsolatban szerelmével. Egy évvel ezelőtt összeköltöztek, azóta pedig élik a fiatal párok életét. Az énekesnőnek komoly elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, Palkóval közösen tervezgetik jövőjüket, ám még a családalapítással várnak. A Sztár Limonádénak elárulta, egyelőre még korainak tartja a házasságot, csakúgy, mint a gyermekvállalást.

Zalatnay Sarolta

A nyarat az énekesnőnek máig a Balaton jelenti: gyerekként is, felnőttként is számtalan szép élményt gyűjthetett be általa. Bár bejárta a világot, még ma is a magyar tenger partján érzi magát a legjobban, a fellépéseken rajongói közt, civilben kutyástul, barátostul.

Jáger Gyula

Nagy megtiszteltetés érte a Charme zenekart, hiszen nemrég tértek haza Montenegróból, ahol nem is akármilyen élményben volt részük. A kemény munka meghozta gyümölcsét, és az ő dalukat választották a Beach Handball Európa Bajnokság induló dalának. Ezt mutatták be júliusban a bajnokságon. Jáger Gyula az ott szerzett élményeket a Sztár Limonádéval osztotta meg.

Judy és kislánya, Maja

A Groovehouse idén ünnepli huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból hatalmas bulival készül a zenekar, ahol méltón szeretnének megemlékezni az elmúlt két évtizedről. Az énekesnőnek mindemellett egy újabb fordulóponthoz érkezik az élete, hiszen kislánya, Maja szeptembertől iskolába megy.

Voksán Virág

Vokság Virág júniusban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A playmate már túl van a várandósága felén, most már jól érzi magát, ám nem volt ez így terhessége kezdetén. A csinos kismama az utolsó trimeszterben már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni, így július közepétől egy időre elbúcsúzik a dj pulttól.

Horváth Tamás

Horváth Tamás egyszerűen berobbant tavaly a Sztárban Sztár című TV2-es műsorban nyújtott szereplésével. Belopta a nézők szívébe magát tehetségével, így nem volt meglepő, amikor megnyerte a műsort. Nemrég pedig Balázs Andi partnereként küzdött a fődíjért több mint két hónapon át, és a munka gyümölcse ott is beérett, hiszen a színésznővel azonnal elrabolták a nézők és egyben a zsűri szívét is, így végül ők vehették át a trófeát. Mégis Tomi úgy érzi, a jövőben nem kíván semmilyen versenyen részt venni. Hogy miért, ezt a Sztár Limonádénak mesélte el.

Balázs Klári

Az énekesnő és férje házasságuk eddigi évei alatt kettesben bejárták már a világ valamennyi sarkát. A legtöbbször fellépni vagyis dolgozni mennek, de természetesen a legtöbb helyen szakítanak időt ilyenkor is némi privát pihenésre. Klári régóta nem napozik, a strandokon sem hajlandó vízbe menni, ám a nyár adta szépségeket így is maximálisan ki tudja élvezni!

Pietro

Pietro komoly döntést hozott néhány hónappal ezelőtt, ugyanis elhatározta, hogy megszabadul felszedett súlyfeleslegétől. Az énekes most nagyjából a diéta félidejénél tart, napról-napra közelebb van célja eléréséhez, hiszen már tizenkét kilótól sikerült megszabadulnia. Mindent meg kíván tenni azért, hogy újra tökéletesen érezze magát a bőrében, és ezért még ha szükséges, kés alá is hajlandó feküdni.

Dopeman

Dopeman, azaz Pityinger László komoly kezdeményezés fontos résztvevője, hiszen a Gondoskodás Alapítványnak nyújt segítséget abban, hogy létrejöjjön egy átmeneti otthon a halmozottan sérültek számára. A rappernek ez különösen fontos, hiszen kishúga, Fruzsina születése közben oxigényhiányos állapotba került, mely által halmozottan sérültté vált. A Sztár Limonádénak elmondta, fontos számára a segítségnyújtás, ám elismerésre mégsem vágyik, hiszen csak azt teszi, amit a szíve diktál.

Gálvölgyi János

A népszerű művész köztudottan igen kényes a megjelenésére. Még sosem látta őt senki rendetlenül felöltözve, netán piszkos kézzel. Hogy nem felnőttként alakult ki ez a szokása, azt családi sztori is igazolja!

Varga Iza

Varga Iza szigorú, de mégis megengedő nevelési elveket vall. A Barátok közt ügyvédnője nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra és a tanulásra, de megbízik a gyerekeiben, ezért tudja, hogy a szerelem terén helyesen fognak dönteni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató