Ez aztán a sztori

Kökény Attila

Kökény Attila életében 2019 sok változást hozott. Egyrészt komoly elhatározásra jutott, egyik napról a másikra leszokott a dohányzásról és az alkoholról. Majd feleségével úgy döntött, imádott házukat eladják. Mint sokan mások, ők is a gazdasági válság „áldozatai” lettek, legalábbis abból a szempontból, hogy a felvett hitelük duplájára növekedett. Jelenleg albérletben élnek, de már csak kisfiukkal hármasban, mert az idősebb gyerekek saját lábra álltak.

Frédy

Maroshegyi Alfréd nem ma kezdte a szakmát, hiszen annak évek óta tv-felvételeket szervez, műsorokat készít. A Frédy Show sikere töretlen, és Frédy annak ellenére is boldog, hogy pár éve egyedül éli mindennapjait…

Ruszó Tibi

Ruszó Tibor mindössze tizenöt éves. A tehetséges, énekes sorsát ByeAlex a mentortársaira bízta, végül Gáspár Laci, Dallos Bogi és Puskás Peti döntött úgy, hogy helye van az élő show-ban. Tibor már tavaly is szerette volna magát megmérettetni a versenyben, azonban egy tragédia következtében nem jutott el a válogatásra.

Radics Márk

Az év végi ünnepek közeledtével Radics Márk úgy gondolta, megajándékozza a Sztár Limonádé hűséges olvasóit legújabb lemezével. Kisfiúként csak álmodozhatott arról, hogy ilyesmi megesik vele, de azt már akkor is biztosan tudta: a zene az ő útja!

Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra nem akármilyen évet tudhat maga mögött. Mindazonáltal, hogy néhány hete eljegyezte szerelme, Veréb Tamás, a 30. születésnapját is különleges módon ünnepelte. Az énekesnő úgy érzi, fordulóponthoz érkezett, lezárt lelkileg és szakmailag is egy időszakot. A Sztár Limonádénak mesélt talán élete egyik legboldogabb időszakáról, és azt is megtudtuk, jövőre hivatalosan is összekötik párjával az életüket.

Bokor Marianna Ria

Bokor Marianna Ria már kislány korában magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesapja, Bokor János magyarnóta énekes. A fiatal énekesnő gyermekkora is a muzsikálásról szólt, ma már önálló zenekarával járja az országot. A Sztárban Sztár leszek! című nagysikerű produkcióba is komoly céllal jelentkezett, szerette volna, ha minél többen megismerik. Úgy tűnik, ez az álma is valóra vált.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolt számára óriási megmérettetés volt az Ázsia Expressz 2 versenye. Egészségi állapota miatt a többiekkel szemben hátránnyal indult, mégis hatalmas teljesítmény nyújtott unokahúgával, Evelinnel. Zsolti feledhetetlen élményeket szerzett a kint töltött idő alatt, és még ha nehezen is, de túl tudta tenni magát családja hiányán. A Sztár Limonádénak elárulta, a Liu testvérekkel olyan szoros barátságot kötöttek a forgatások alatt, hogy azóta is tartják a kapcsolatot, sőt reményei szerint a fiúk egyike talán még a családjába is benősül.

Sihell Ferry

Talán egy énekesnek a legnagyobb problémát jelenti, ha allergiában szenved. Így van ezzel Sihell Ferry is, aki már kisbaba kora óta küzd a betegséggel. Időnként úgy eluralkodtak rajta a tünetek, hogy egy-egy fellépés is veszélybe került. Ám ő hűséges közönségéhez, így a legrosszabb állapotában sem adta fel, és kiállt a színpadra. Legújabb albumát pont ezen időszak alatt készítette, ami rendkívül megnehezítette a munkákat, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Palik László

Már javában zajlik a forgatás, hamarosan rajtol a TV2 és Palik László új műsora, a Fuss, család fuss! A sport reality gyönyörű helyszínén nyilatkozott a Sztár Limonádénak a műsorvezető, aki tíz év kihagyás után év elején az Exatlon Hungary-vel tért vissza a televíziózáshoz. Palik Lászlóval az önkéntes száműzetésről, az új műsoráról, és a családjáról beszélgettünk.

Gáspár Bea

Gáspár Bea amióta megnyerte A Konyhafőnök VIP főzőrealytijét, blogot indított, és mindent elkövet, hogy kamatoztatni tudja főzőtudományát. Népszerűsége egyre csak növekszik, folyamatosan újabb és újabb feladatok találják meg, ám sajnos ezzel párhuzamosan az irigyei száma is jelentősen növekszik. Sokan már odáig merészkednek, hogy pénzt kérnek tőle, és a támadásokból is bőven kijut neki. Ráadásul az utóbbi időben az idegeskedésből is bőven akad a család számára, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Sihell Ferry

Döbbenetes hírrel szolgált a Sztár Limonádénak Sihell Ferry. Az énekest még most is felkavarják a történtek, ugyanis egyik nap arra ébredtek, hogy betörtek a lakásukba és kirabolták őket. Számukra olyan fontos dolgokat is elvittek, amelyeknek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint amennyit kaphatott érte a tolvaj. Laptopján ugyanis minden számára fontos dolog rajta volt, köztük édesanyjáról legfontosabb emlékei. A történtek után nem sokkal döntöttek úgy: vidéken szeretnék megtalálni a nyugalmat, s ez mára sikerült is nekik.

Galambos Lajos

Legutóbbi tárgyalásán, a Budaörsi Járásbíróság mosdójában lett rosszul és ájult el Galambos Lajos, akit 194-es vérnyomással szállított kórházba a mentő május végén. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész fejsérülése miatt először a Szent János Kórházba került, onnan vitték át a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatára, ahol alaposan kivizsgálták, de nem találtak semmit.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató