Ez aztán a sztori

Schmuck Andor

Csaknem két évtized szünet után ismét a televízióból köszönti nézőit Schmuck Andor, és minden héten olyan vendégekkel együtt, akik letettek már valamit az asztalra, ezért cserébe ő - szó szerint - díjazza őket.

Szenes Andrea

Szenes Andrea jóvoltából idén már 8. alkalommal került megrendezésre szeptember 9-én a Szenes Iván Emlékkoncert. Mint mindig, ezúttal is nagyszerű előadók léptek színpadra, ahol számos Szenes dal csendült fel. Az egyedülálló eseménysorozaton pedig ezúttal is kiosztották a már megszokott díjakat.

Gáspár Bea

Szokták mondani, ha a szekér megindul, akkor nincs megállás. Ez pedig Gáspár Bea esetében is teljes mértékben igaz, hiszen amióta megnyerte az RTL Klub Konyhafőnök VIP első évadját, majd ezt követően zsűritagnak kérték fel, most már saját vállalkozásán dolgozik. Mégis szomorú, ugyanis váratlanul érte a hír, hogy a gasztro reality-ben nem folytathatja ott, ahol abbahagyta. Bea a Sztár Limonádénak mesélt őszintén érzéseiről, miképp fogadta a csatorna döntését, illetve elárulta, hol tart álmai megvalósításán, mégpedig hogy éttermet nyisson.

Bódi Margó

lead: Bódi Margó messze földön híres háziasszony, ám egyvalamit még az ura, Guszti kedvéért sem csinál már évek óta: a befőzést se nyáron, se télen nem vállalja! Akkor hagyott fel vele, amikor fiaik elköltöztek, ám kedvenc sógornőjére ebben is számíthat.

Csepregi Éva

Csepregi Éva és a Neoton Família Sztárjai mai napig olyan népszerűek, hogy az énekesnő alig tud egy kis pihenést beiktatni az életébe. A nyári időszakban teljes mértékben lehetetlen, így inkább a tavasszal „szökik” el egy kicsit külföldre, ahol az aktív pihenésnek adhatja át magát. Idén Görögországban nyaralt, melyről a Sztár Limonádénak mesélt. Az énekesnő azt is elárulta, milyen az „új élete” Szentendrén, ahova néhány hónappal ezelőtt költözött.

Dancs Annamária

A Budapesti Operettszínház fiatal sztárját rajongóinak nemigen kellett nélkülöznie, mert bár másfél éve egy csodálatos kisfiú édesanyja lett, régi szerepeit fokozatosan vette vissza, és azóta is állandóan dolgozik. Lendületét még az sem törte meg, hogy egyedülálló szülő lett, a helyét otthon is, és a munkában is remekül megállja.

Henna

Henna másfél éve él boldog párkapcsolatban szerelmével. Egy évvel ezelőtt összeköltöztek, azóta pedig élik a fiatal párok életét. Az énekesnőnek komoly elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, Palkóval közösen tervezgetik jövőjüket, ám még a családalapítással várnak. A Sztár Limonádénak elárulta, egyelőre még korainak tartja a házasságot, csakúgy, mint a gyermekvállalást.

Zalatnay Sarolta

A nyarat az énekesnőnek máig a Balaton jelenti: gyerekként is, felnőttként is számtalan szép élményt gyűjthetett be általa. Bár bejárta a világot, még ma is a magyar tenger partján érzi magát a legjobban, a fellépéseken rajongói közt, civilben kutyástul, barátostul.

Jáger Gyula

Nagy megtiszteltetés érte a Charme zenekart, hiszen nemrég tértek haza Montenegróból, ahol nem is akármilyen élményben volt részük. A kemény munka meghozta gyümölcsét, és az ő dalukat választották a Beach Handball Európa Bajnokság induló dalának. Ezt mutatták be júliusban a bajnokságon. Jáger Gyula az ott szerzett élményeket a Sztár Limonádéval osztotta meg.

Judy és kislánya, Maja

A Groovehouse idén ünnepli huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból hatalmas bulival készül a zenekar, ahol méltón szeretnének megemlékezni az elmúlt két évtizedről. Az énekesnőnek mindemellett egy újabb fordulóponthoz érkezik az élete, hiszen kislánya, Maja szeptembertől iskolába megy.

Voksán Virág

Vokság Virág júniusban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A playmate már túl van a várandósága felén, most már jól érzi magát, ám nem volt ez így terhessége kezdetén. A csinos kismama az utolsó trimeszterben már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni, így július közepétől egy időre elbúcsúzik a dj pulttól.

Horváth Tamás

Horváth Tamás egyszerűen berobbant tavaly a Sztárban Sztár című TV2-es műsorban nyújtott szereplésével. Belopta a nézők szívébe magát tehetségével, így nem volt meglepő, amikor megnyerte a műsort. Nemrég pedig Balázs Andi partnereként küzdött a fődíjért több mint két hónapon át, és a munka gyümölcse ott is beérett, hiszen a színésznővel azonnal elrabolták a nézők és egyben a zsűri szívét is, így végül ők vehették át a trófeát. Mégis Tomi úgy érzi, a jövőben nem kíván semmilyen versenyen részt venni. Hogy miért, ezt a Sztár Limonádénak mesélte el.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató