Ez aztán a sztori

Komáromi István és felesége

Két éve ismét házas a lírikus énekesként is ismert rendőrtábornok. Ez a kapcsolat a színpadon is pozitív élményeket ad számára, amit rövidesen klubestjein is bizonyíthat.

Peter Srámek

Mindenkit meglepett tavaly ősszel, amikor Peter Srámek bejelentette, szakított barátnőjével. A közös jövőjüket tervezgették, azonban mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Az énekes a Sztár Limonádénak elárulta, azóta nem talált rá újra a szerelem, sőt most úgy érzi, az elfoglalt mindennapjaiba nem is férne bele egy kapcsolat. Peter tele van tervekkel, új lemezzel készül rajongóinak, visszatért az edzőterembe, sőt elkezdett lovagolni is.

Veréb Tamás és Klajkó Szandra

2020 egyik legjobban várt esküvőjének mondták, Veréb Tamás és Klajkó Szandra azonban úgy döntött, amennyire csak lehet, megtartják maguknak a nagy napot és február 15-én teljes titokban kimondták a boldogító igent. A boldog menyasszony elsőként a Sztár Limonádé magazinnak mesélt életük egyik legfeledhetetlenebb napjáról.

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima három évvel ezelőtt veszítette el édesanyját. Az énekesnőnek ma már sikerült feldolgoznia a tragédiát, ám mint mondja, ez egy hosszú tanulási folyamat volt az életében. Londonból végérvényesen hazaköltözött, és zenei karrierjével foglalatoskodik. A Sztár Limonádénak mesélt őszintén az elmúlt három évről, de azt is megtudtuk, ma már saját magának írja a dalait, minőségi, letisztult zenére törekszik. A Fekete Vonat egykori sztárja abba is beavatta lapunkat, ha épp nem a zenével foglalkozik, mivel telnek a mindennapjai.

Galát Norbi

Galát Norbert színészként kezdte a pályát, de ma már egyértelműen azt mondja: a zenében találta meg önmagát. Civil munkát is vállalt, azonban a közeljövőben egy igazi meglepetéssel készül előrukkolni közönségnek. Sok minden történt még vele az elmúlt 3 évben, melyekről most a Sztár Limonádénak mesélt.

Kökény Attila

Kökény Attila életében 2019 sok változást hozott. Egyrészt komoly elhatározásra jutott, egyik napról a másikra leszokott a dohányzásról és az alkoholról. Majd feleségével úgy döntött, imádott házukat eladják. Mint sokan mások, ők is a gazdasági válság „áldozatai” lettek, legalábbis abból a szempontból, hogy a felvett hitelük duplájára növekedett. Jelenleg albérletben élnek, de már csak kisfiukkal hármasban, mert az idősebb gyerekek saját lábra álltak.

Frédy

Maroshegyi Alfréd nem ma kezdte a szakmát, hiszen annak évek óta tv-felvételeket szervez, műsorokat készít. A Frédy Show sikere töretlen, és Frédy annak ellenére is boldog, hogy pár éve egyedül éli mindennapjait…

Ruszó Tibi

Ruszó Tibor mindössze tizenöt éves. A tehetséges, énekes sorsát ByeAlex a mentortársaira bízta, végül Gáspár Laci, Dallos Bogi és Puskás Peti döntött úgy, hogy helye van az élő show-ban. Tibor már tavaly is szerette volna magát megmérettetni a versenyben, azonban egy tragédia következtében nem jutott el a válogatásra.

Radics Márk

Az év végi ünnepek közeledtével Radics Márk úgy gondolta, megajándékozza a Sztár Limonádé hűséges olvasóit legújabb lemezével. Kisfiúként csak álmodozhatott arról, hogy ilyesmi megesik vele, de azt már akkor is biztosan tudta: a zene az ő útja!

Klajkó Szandra és Veréb Tamás

Klajkó Szandra nem akármilyen évet tudhat maga mögött. Mindazonáltal, hogy néhány hete eljegyezte szerelme, Veréb Tamás, a 30. születésnapját is különleges módon ünnepelte. Az énekesnő úgy érzi, fordulóponthoz érkezett, lezárt lelkileg és szakmailag is egy időszakot. A Sztár Limonádénak mesélt talán élete egyik legboldogabb időszakáról, és azt is megtudtuk, jövőre hivatalosan is összekötik párjával az életüket.

Bokor Marianna Ria

Bokor Marianna Ria már kislány korában magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesapja, Bokor János magyarnóta énekes. A fiatal énekesnő gyermekkora is a muzsikálásról szólt, ma már önálló zenekarával járja az országot. A Sztárban Sztár leszek! című nagysikerű produkcióba is komoly céllal jelentkezett, szerette volna, ha minél többen megismerik. Úgy tűnik, ez az álma is valóra vált.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolt számára óriási megmérettetés volt az Ázsia Expressz 2 versenye. Egészségi állapota miatt a többiekkel szemben hátránnyal indult, mégis hatalmas teljesítmény nyújtott unokahúgával, Evelinnel. Zsolti feledhetetlen élményeket szerzett a kint töltött idő alatt, és még ha nehezen is, de túl tudta tenni magát családja hiányán. A Sztár Limonádénak elárulta, a Liu testvérekkel olyan szoros barátságot kötöttek a forgatások alatt, hogy azóta is tartják a kapcsolatot, sőt reményei szerint a fiúk egyike talán még a családjába is benősül.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató