Ez aztán a sztori

Orosz György

Orosz György életmódváltásának köszönhetően teljesítette első célját, sikerült 30 kilótól megszabadulnia. Most újabb tíz kiló mínuszig meg sem áll. Persze a Stand UpComedy Humortársulat létrehozójának már nagy rutinja van ebben, hiszen évekkel ezelőtt egy betegségnek köszönhetően a diétázás az élete részévé kellett váljon.

Bányoczky Nóra

A fiatal színésznővel egyre több színházban találkozhattunk mostanában, és a televízióban is sokszor láthattuk. Most azonban egy olyan bejelentés tett, aminek köszönhetően egy időre el kell búcsúznia a színpadtól…

VV Zsuzsu

Részesei lehettünk több hónapon keresztül mindennapjaiknak, így sokan kíváncsiak vagyunk, kinek hogyan alakult az élete a villalét után. A játékosok közül többen is elmondták, hogy teljesen megváltozott minden, mióta véget ért számukra a Való Világ. Van, akinek így, van, akinek úgy… Zsuzsu, Greg, Hunor, Lacika, Adri és Ginu "új" életéről olvashattok.

Peller Károly

Peller Károly életére mindig is jellemző volt, hogy egyszerre több dologgal foglalkozik. Mint mondja, nem szeret unatkozni, így volt olyan időszaka, amikor a pihenésre egyszerűen nem maradt ideje, mégis így kerek az élete. A feltöltődésre is megtalálta a megfelelő elfoglaltságot, ha pedig teheti, elbújik a világ elől, és külföldön gyűjt újabb erőt a következő feladatokhoz. Az Operettszínház színésze idén lép a negyedik X-be, a Sztár Limonádénak elárulta, miképp érinti az idő múlása.

Berencsi Attila

Berencsi Attilát, vagy ahogy mindenki ismeri, Beri Ary-t a "Szerelem utolsó vérig" című film tette híressé, de festőként és zenészként is ismert alkotó. Voltak laza időszakai az életének, most azonban 51 évesen már a vidék nyugalmára vágyott, ezért Lovasberényben vásárolt egy házat.

Delhusa Gjon és párja, Fanni

Delhusa Gjon öt év együttélés után eljegyezte 23 éves szerelmét. Sokan nem jósoltak hosszú közös jövőt számukra, ám rácáfoltak a rosszindulatú megjegyzésekre. Már a családalapítást is tervezik, ám mindez csak az esküvő után jöhet szóba, melyről a Sztár Limonádénak mesélt az énekes.

Gáspár Győző

Nemrég még a BeleValóVilág powered by Big Brother összefoglalóinak műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn. Az ország Győzikéjéből mostanra Győző lett: nemcsak külsőleg változott sokat és ezt a családja is tanúsíthatja.

Gajdos Attila

Az utóbbi időben egyre több helyen látható újra a ’90-es évek végén alakult Shygys. 2001-ben döntöttek úgy, hogy befagyasztják az együttes működését, most azonban ott folytatják, ahol abbahagyták. Gajdos Attila életét, akit Julianként ismerhetett meg az ország, azóta is a zene tölti ki. Keveset lehet tudni a magánéletéről, ám most a Sztár Limonádénak betekintést engedett mindennapjaiba.

Tóth Auguszta

A Nemzeti Színház színésznője jelenleg tizenhat darabban játszik. Az ehhez szükséges testi-lelki kondíciójára nap, mint nap vigyáz, ahogy világéletében tette.

Priskin Georgina

Priskin Georgina hosszú éveken át küzdött egy alattomos betegséggel. Ma már jól van, de nem tudja elfelejteni azokat az éveket, amikor komoly szorongással élt. A Sztár Limonádénak mesélt részletesen a gyógyulás útjáról, illetve azt is elárulta, nemrég megjelent dala és videoklipje mellett milyen tervei vannak az idei évben. Sőt! Egy új szerepben is kipróbálhatta magát.

Benkő Nóra

Vehemens ügyvédnőként láthatjuk őt hétről hétre az RTL Klub új napi sorozatában, a Drága örökösökben. A csinos színésznő Dr. Marosi Gitta karakterében szigorú, ám magánemberként odaadó családanya, két ikerfiú büszke édesanyja.

DJ Dominique

Várkonyi Attila nem követte tudós szülei példáját. Kicsit kilógott a sorból, és mindazonáltal, hogy több diplomát is magáénak tudhat, a zene sokkal inkább vonzotta. Álmai megvalósításáért egészen Amerikáig ment, ahol közel négy évet töltött, ám a honvágyát nem tudta leküzdeni. Rengeteget dolgozik, jótékonykodik, mindemellett pedig még tanít is, mégis megmaradt olyan szerénynek, amilyen szellemben nevelték szülei.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató