Ez aztán a sztori

DJ Dominique

Várkonyi Attila nem követte tudós szülei példáját. Kicsit kilógott a sorból, és mindazonáltal, hogy több diplomát is magáénak tudhat, a zene sokkal inkább vonzotta. Álmai megvalósításáért egészen Amerikáig ment, ahol közel négy évet töltött, ám a honvágyát nem tudta leküzdeni. Rengeteget dolgozik, jótékonykodik, mindemellett pedig még tanít is, mégis megmaradt olyan szerénynek, amilyen szellemben nevelték szülei.

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta nemrég ünnepelte 71. életévét. Az énekesnő mindazonáltal, hogy úgy véli, a kor előrehaladtával nem szükséges nagy bulit csapni, mégsem bánja, hogy ezúttal fergeteges, emlékezetes parti keretein belül ünnepelték meg évfordulóját. A Sztár Limonádénak részletesen beszámolt a nagy napról, és azt is megtudtuk, Niki lánya mivel lepte meg születésnapja alkalmából.

Pintér Tibor

A színész év végén távolabbra költözött imádott lovaitól, legénylakásából már csak a szerelem hiányzik. Ha igaz, a 44 éves szívtipróhoz hamarosan ez is bekopogtat, hiszen elmesélte: újra megdobbant a szíve valakiért…

Radics Gigi

Nem is alakulhatna jobban Radics Gigi élete. Az énekesnőre a szerelem is rátalált, arról nem beszélve, hogy az amerikai Billboard slágerlistán olyan helyezést ért el, ami eddig még magyar előadónak nem sikerült!

Bunyós Pityu és felesége

Bunyós Pityu hosszú évek óta küzd betegségével. Orrpolipjának köszönhetően egy műtéten, és számos kezelésen esett át, ám a gyógyulást mégis feleségének köszönheti. Icu természetgyógyászként, más gyógymódot használva próbált segíteni férjének még annak ellenére is, hogy korábban nem hitt az effajta gyógyításban.

Kökény Attila

Húzós időszakon van túl Kökény Attila. Az énekes 2018-as évének utolsó hetei megállás nélkül a munkáról szóltak. Az ünnepek alatt volt csak lehetősége egy kis lazításra, melyet szerettei körében töltött. Most pedig úgy tűnik, egyik nagy álma fog hamarosan teljesülni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Erős Antónia

A híradós gyermekei bármilyen ételt megkóstolhatnak, amit megkívánnak, Antónia nem tiltja őket el semmitől. A barátjuk kifőzdéjében pedig az egész család talál kedvére valót a régimódi, házias ízek között.

Tilla

A TV2 sztárja decemberi születésűként nincs rosszban a téllel. Rá a hideg hónapok szürkesége sem tud depresszív hatással lenni, az évvégi ünnepeket pedig nemcsak gyerekként várta!

Voksán Virág

Voksán Virág hat héttel ezelőtt adott életet első gyermekének. Bence azóta bearanyozza szülei minden percét, és az idei karácsony rendkívül fontos a csinos anyuka és párja számára, hiszen ez lesz az első közös, hármasban töltött ünnepük. A DJ a Sztár Limonádénak mesélt arról, hogyan készülnek a számukra legfontosabb eseményre.

Erdélyi Mónika és kislánya

Erdélyi Mónika imádja az ünnepeket. Már-már hagyománnyá vált, hogy a Halloween-t is baráti társaságban tölti.

Szimai Móni

Szirmai Móni neve ismerősen csenghet sok mindenki számára. Az énekesnő annak idején több dallal és videoklippel is jelen volt a zenei életben, de egyszer csak eltűnt rajongói szeme elől… Most azonban visszatér, és régi dalait is újra hallhatjuk majd a zenetévékben. Móni elárulta a Sztár Limonádénak, mivel teltek eddig a mindennapjai és jövőbeli terveiről is mesélt.

Polgár Peti

Polgár Peti kifogyhatatlan az ötletekből. Mindamellett, hogy legújabb dalához nemrég videoklipet készített, egy hatalmas projektbe kezdett, ugyanis hamarosan egy olyan – komolyabb – oldaláról mutatkozik be a közönségnek, amit eddig még nem láthattunk.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató