Ez aztán a sztori

Lorenzo

Fellépések híján saját valóságshowt forgat Lorenzo. A műsorban az énekes hétköznapjait, vicces vagy éppen érdekes kalandjait követhetik a nézők. Lorenzo realityje olyan sikeres, hogy egy ismert napi sorozat castingjára is behívták már.

Niki és Miki

Első gyermeküket várja a Zenebutik Jampi Randevú két házigazdája Niki és Miki. A kismama már a nyolcadik hónapban jár, és eddig nagyon könnyű terhessége volt.

Tóth Dávid

Hamarosan a romantikáé és a csábításé lesz a főszerep a TV2 képernyőjén, indul a Nagy Ő! Aki az igaz szerelmet keresi,Tóth Dávid olimpikon kajakozó, akit az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars című műsorokból már jól ismerhetnek a csatorna nézői. A jóképű sportoló húsz nővel ismerkedik meg a műsor keretein belül, közülük kerül ki a Nagy Ő választottja.

Beszkid József

Beszkid József 23 éve foglalkozik zenével, de ez az első alkalom, hogy ő énekelte fel CD-re saját dalát. A 41 éves énekes előrelátó volt: lelkileg és anyagilag is felkészült a vírus első és második hullámára, a mostanival viszont már nem számolt.

Torják István

A nem csak zenészként, üzletemberként is sikeres Torják István, a Hidvégi Band alapítója is nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt. Szerencsére senki nem beteg a családból, az anyagi háttere is biztos, mégis veszélybe került egyik vállalkozása, ami sokat jelent számára. Vidéki vendéglője gyertyalángon üzemel csak, alig termel bármi profitot.

Kis Palika

Nincs könnyű helyzetben Kis Palika se, a legtöbb zenészhez hasonlóan fő bevételi forrását elvette a koronavírus-járvány. Egy éve nem tud fellépni, de ennek ellenére sem dőlt hátra. Gyártja az új dalokat, két új lemezzel is készül rajongóinak a mulatós sztár.

Varga Iza a Sláger FM-ben

A színésznő régóta készült a búcsúra, amely egy cseppet sem volt könnyű. Most elárulta, hogyan érzi magát és mit tervez a jövőben.

Palócka Dorisz

Palócka Dorisz igyekszik hasznosan eltölteni ezt az időszakot is. Új dalokon dolgozik, klipet forgat vagy jó esetben tévéfelvételekre jár. A fiatal énekesnő azonban nagyon várja már, hogy személyesen is találkozhasson a közönséggel.

Dudar Feri

Dudar Feri szerencsére több lábon áll, így nem csak a zenéből él. Családi gazdálkodásuk van, a tavasz beköszöntével pedig bőven akad munka a földeken.

Ruszó Tibi

Hiába nyerte meg a 2019-es X-Faktor versenyét Ruszó Tibi, a koronavírus-járvány rajta is kifogott anyagilag. Az énekes mégsem bánkódik, előre tekint, várja a találkozást közönségével, amíg viszont nincsenek koncertek, kihasználja az időt, hogy szerelmével, Ruzsenkával legyen és még zongorázni is tanul. A bulik ugyan elmaradnak, a rajongóit nem hagyja zene nélkül, új dalokat készít a fiatal énekes.

Patai Zsolt

Patai Zsolti csupán két hónapja kezdett el komolyabban zenélni, de már számos dala készült, és a legújabb válogatásalbumra is felkerült feldolgozásában a Mama című szerzemény. Zsolti ezzel édesanyjának szeretne köszönetet mondani azért, mert mindenben támogatja és segíti őt.

Pál Zoli

Pál Zoli mindennap zenével foglalkozik. Alkot, énekel, hangszerel, stúdiózik, épp amire szükség van. Most viszont vadonatúj dalt készített, amelynek beszédes lett a címe: „Ha egyszer véget ér a járvány”.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató