Ez aztán a sztori

Bunyós Pityu és felesége

Bunyós Pityu hosszú évek óta küzd betegségével. Orrpolipjának köszönhetően egy műtéten, és számos kezelésen esett át, ám a gyógyulást mégis feleségének köszönheti. Icu természetgyógyászként, más gyógymódot használva próbált segíteni férjének még annak ellenére is, hogy korábban nem hitt az effajta gyógyításban.

Kökény Attila

Húzós időszakon van túl Kökény Attila. Az énekes 2018-as évének utolsó hetei megállás nélkül a munkáról szóltak. Az ünnepek alatt volt csak lehetősége egy kis lazításra, melyet szerettei körében töltött. Most pedig úgy tűnik, egyik nagy álma fog hamarosan teljesülni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Erős Antónia

A híradós gyermekei bármilyen ételt megkóstolhatnak, amit megkívánnak, Antónia nem tiltja őket el semmitől. A barátjuk kifőzdéjében pedig az egész család talál kedvére valót a régimódi, házias ízek között.

Tilla

A TV2 sztárja decemberi születésűként nincs rosszban a téllel. Rá a hideg hónapok szürkesége sem tud depresszív hatással lenni, az évvégi ünnepeket pedig nemcsak gyerekként várta!

Voksán Virág

Voksán Virág hat héttel ezelőtt adott életet első gyermekének. Bence azóta bearanyozza szülei minden percét, és az idei karácsony rendkívül fontos a csinos anyuka és párja számára, hiszen ez lesz az első közös, hármasban töltött ünnepük. A DJ a Sztár Limonádénak mesélt arról, hogyan készülnek a számukra legfontosabb eseményre.

Erdélyi Mónika és kislánya

Erdélyi Mónika imádja az ünnepeket. Már-már hagyománnyá vált, hogy a Halloween-t is baráti társaságban tölti.

Szimai Móni

Szirmai Móni neve ismerősen csenghet sok mindenki számára. Az énekesnő annak idején több dallal és videoklippel is jelen volt a zenei életben, de egyszer csak eltűnt rajongói szeme elől… Most azonban visszatér, és régi dalait is újra hallhatjuk majd a zenetévékben. Móni elárulta a Sztár Limonádénak, mivel teltek eddig a mindennapjai és jövőbeli terveiről is mesélt.

Polgár Peti

Polgár Peti kifogyhatatlan az ötletekből. Mindamellett, hogy legújabb dalához nemrég videoklipet készített, egy hatalmas projektbe kezdett, ugyanis hamarosan egy olyan – komolyabb – oldaláról mutatkozik be a közönségnek, amit eddig még nem láthattunk.

Papp Gergő

Tavasszal a Balatonhoz költözött családjával a tévés, ahol a természet adta szépségeket nemcsak élvezik, de minden lehetséges módon óvják is. A tudatos környezetvédelem egyre inkább vesszőparipája Gergőnek, igyekszik példát mutatni a körülötte élőknek ebben is, elsősorban persze 11 éves Ábel fiának.

Mautner Zsófi

A Masterchef Junior ítésze évek óta járja a külföldi országokat, elsősorban gasztronómiai késztetésből. Valaha diplomataként dolgozott, utána váltott hivatást és lett gasztroblogger, mára pedig ’végigfőzte’ a világot!

Schmuck Andor

Csaknem két évtized szünet után ismét a televízióból köszönti nézőit Schmuck Andor, és minden héten olyan vendégekkel együtt, akik letettek már valamit az asztalra, ezért cserébe ő - szó szerint - díjazza őket.

Szenes Andrea

Szenes Andrea jóvoltából idén már 8. alkalommal került megrendezésre szeptember 9-én a Szenes Iván Emlékkoncert. Mint mindig, ezúttal is nagyszerű előadók léptek színpadra, ahol számos Szenes dal csendült fel. Az egyedülálló eseménysorozaton pedig ezúttal is kiosztották a már megszokott díjakat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató