Ez aztán a sztori

Doree

Doree nagy álma vált nemrégiben valóra. Az énekesnő ennek kapcsán azt is elárulta, sosem tagadta meg a gyökereit, büszkén vállalja, honnan jött és azt is, hogy neki sem volt mindig könnyű, de mai napig megdolgozik a sikerekért.

Sihell Ferry

Kemény hónapokat tudhatnak maguk mögött a zenészek, művészek, és mindenki más, aki a koronavírus-járvány miatt elvesztette a munkáját, a bevételi forrását. Hétről hétre várja és reménykedik a művészvilág abban, hogy hamarosan enyhítenek a korlátozásokon, és újra visszatérhetnek a színpadra, bár már sokan annak is nagyon örülnének, ha kisebb rendezvények is tarthatóak lehetnének. A Sztár Limonádé összeállításából egyöntetűen kiderül, mindenkinek nagyon hiányzik már a színpad, a közönség, illetve arról is mesélnek sztárjaink, hogyan készülnek a jövőre, és miként tudnak tervezni, persze ha egyáltalán mernek… (Február elseje előtt kérdeztük a művészeket – a szerk.)

Ganxsta Zolee

Januárban indult az RTL Klub legújabb produkciója, a Keresztanyu. Ganxsta Zolee is újra feltűnt a képernyőn, ami azért különös számára, mert eddig még soha nem kapott szerepet sorozatban. A rapper elárulta, imádta a munka minden percét, egyben pedig anyagi gondjait is „orvosolta” a lehetőség.

Pál Dénes

Pál Dénes kedvese koronavírus miatt került kórházba. Az énekes több mint egy hétre maradt egyedül a két és fél éves kislányukkal, Pannival. A fiatal apukát nagyon viselte ez az időszak, ám mint mondja, nem volt egy perce sem gondolkodni, meg kellett oldani a kialakult helyzetet. A Sztár Limonádénak mesélt arról, milyen nyomokat hagytak bennük az elmúlt hónapok, de mint mondja, kislánya édesanyjával a kapcsolatát a 2020-as év igen megerősítette.

Mészáros András

Az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb hazai színész napjainkban a TV2 új, teljes mértékben hazai fejlesztésű napi sorozatának, a Doktor Balatonnak a főszereplője. Mészáros András saját bevallása szerint jól tudja kezelni a népszerűséget, de vannak néha olyan rajongói megnyilvánulások, amivel nem tud mit kezdeni.

Sebestyén Katja és Turcsányi Tibi

,,Tégy jót egy életen át, ne csak egyetlen éjszakán” - énekli legújabb közös, Angyal című dalában a Sztárban Sztár leszek! döntős Sebestyén Katja és Turcsányi Tibi. A két énekes már készített közös dalt és videoklipet, de most újra közösen dolgoztak. Lassan mondhatni, hogy barátok is lettek.

Filtol Zenekar

A Filtol Zenekar a zeneipar leállása ellenére is tele van tervekkel. Készül a nagylemezük, reményeik szerint tavasszal jeleneik meg, és idén több videoklippel szeretnének kedveskedni rajongóinak. Herr Zoltán a Sztár Limonádénak árulta el, mivel készülnek 2021-ben, és boldogan mesélt a december 31-én megtartott élő koncertjükről is, amelynek különlegessége, hogy egyszerre négy különböző forrásból nézhette a közönség az internet segítségével.

Katica

Óriási fejszébe vágta a fejét Katica. Bevállalta, hogy nyilvánosan, a Facebookon indított csoportjában kezdi el fogyókúráját, és megmutatja magát pluszkilóival együtt. Online tornázik és készíti fogyókúrás ételeit, megpróbálva ezzel segíteni esetleg másoknak is.

Nagy Feró

Ismét filmszerepet kapott Nagy Feró. A Beatrice frontemberét az RTL Klub legújabb sorozatában, a Keresztanyu Babosaként láthatjuk minden hétköznap a képernyőn. A zenész a Sztár Limonádénak mesélt új feladatáról, elárulta, mindent elkövet, hogy a felé áradó bizalmat meghálálja, és bizonyítsa, megállja a helyét. Január közepén ünnepelte a 75. születésnapját. A kor azonban picit sem látszódik rajta, és mint mondja, 45 évesnek érzi magát, és úgy érzi, a hátralévő időre felesleges lenne megkomolyodnia.

Sándor Laci Jami

Sándor Laci Jami tíz év kihagyás után, 2019-ig bírta, majd úgy döntött, visszatér a színpadra. A rapper, dalszövegírónak tavaly novemberben jelent meg a nagylemeze, a lehetőségek szépen sorra nyíltak meg előtte. A 2020-as év vége jól zárult, hiszen a tévé képernyőjén is láthattuk az énekest, azonban az újév első napján sajnos balesetet szenvedett, autója csaknem totálkárosra tört, melynek részleteiről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Szabó Franciska

Az Exatlon Hungary 2021 Bajnok csapatának Szabó Franciska a szíve-lelke, Anyának is hívják társai. Az Európa-bajnok cselgáncsozónak négy testvére van, legidősebbként otthon is ő gondoskodott mindenkiről, hozzá bárki fordulhat ügyes-bajos dolgaival. Amikor pedig édesapja kórházba került, természetes volt számára, hogy ő lesz a családfenntartó.

Kandász Andrea

Igazán szexi fotók készültek Kandász Andreáról! A műsorvezető szívéhez kifejezetten közel áll a Moulin Rouge hangulata, így nemrég az ezt megidéző ruhákban állt kamera elé.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató