Ez aztán a sztori

Bokor Marianna Ria

Bokor Marianna Ria már kislány korában magába szívta a zene szeretetét, hiszen édesapja, Bokor János magyarnóta énekes. A fiatal énekesnő gyermekkora is a muzsikálásról szólt, ma már önálló zenekarával járja az országot. A Sztárban Sztár leszek! című nagysikerű produkcióba is komoly céllal jelentkezett, szerette volna, ha minél többen megismerik. Úgy tűnik, ez az álma is valóra vált.

Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolt számára óriási megmérettetés volt az Ázsia Expressz 2 versenye. Egészségi állapota miatt a többiekkel szemben hátránnyal indult, mégis hatalmas teljesítmény nyújtott unokahúgával, Evelinnel. Zsolti feledhetetlen élményeket szerzett a kint töltött idő alatt, és még ha nehezen is, de túl tudta tenni magát családja hiányán. A Sztár Limonádénak elárulta, a Liu testvérekkel olyan szoros barátságot kötöttek a forgatások alatt, hogy azóta is tartják a kapcsolatot, sőt reményei szerint a fiúk egyike talán még a családjába is benősül.

Sihell Ferry

Talán egy énekesnek a legnagyobb problémát jelenti, ha allergiában szenved. Így van ezzel Sihell Ferry is, aki már kisbaba kora óta küzd a betegséggel. Időnként úgy eluralkodtak rajta a tünetek, hogy egy-egy fellépés is veszélybe került. Ám ő hűséges közönségéhez, így a legrosszabb állapotában sem adta fel, és kiállt a színpadra. Legújabb albumát pont ezen időszak alatt készítette, ami rendkívül megnehezítette a munkákat, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Palik László

Már javában zajlik a forgatás, hamarosan rajtol a TV2 és Palik László új műsora, a Fuss, család fuss! A sport reality gyönyörű helyszínén nyilatkozott a Sztár Limonádénak a műsorvezető, aki tíz év kihagyás után év elején az Exatlon Hungary-vel tért vissza a televíziózáshoz. Palik Lászlóval az önkéntes száműzetésről, az új műsoráról, és a családjáról beszélgettünk.

Gáspár Bea

Gáspár Bea amióta megnyerte A Konyhafőnök VIP főzőrealytijét, blogot indított, és mindent elkövet, hogy kamatoztatni tudja főzőtudományát. Népszerűsége egyre csak növekszik, folyamatosan újabb és újabb feladatok találják meg, ám sajnos ezzel párhuzamosan az irigyei száma is jelentősen növekszik. Sokan már odáig merészkednek, hogy pénzt kérnek tőle, és a támadásokból is bőven kijut neki. Ráadásul az utóbbi időben az idegeskedésből is bőven akad a család számára, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

Sihell Ferry

Döbbenetes hírrel szolgált a Sztár Limonádénak Sihell Ferry. Az énekest még most is felkavarják a történtek, ugyanis egyik nap arra ébredtek, hogy betörtek a lakásukba és kirabolták őket. Számukra olyan fontos dolgokat is elvittek, amelyeknek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint amennyit kaphatott érte a tolvaj. Laptopján ugyanis minden számára fontos dolog rajta volt, köztük édesanyjáról legfontosabb emlékei. A történtek után nem sokkal döntöttek úgy: vidéken szeretnék megtalálni a nyugalmat, s ez mára sikerült is nekik.

Galambos Lajos

Legutóbbi tárgyalásán, a Budaörsi Járásbíróság mosdójában lett rosszul és ájult el Galambos Lajos, akit 194-es vérnyomással szállított kórházba a mentő május végén. A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész fejsérülése miatt először a Szent János Kórházba került, onnan vitték át a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatára, ahol alaposan kivizsgálták, de nem találtak semmit.

Horváth Tamás

Horváth Tamás nem szégyelli és sosem titkolta, hogy mély szegénységben nőtt fel. Nemrég visszalátogatott Tamásiba, ahonnan indult az élete, ez pedig rendkívül mély érzéseket szakított fel a fiatal énekesben, melyről a Sztár Limonádénak mesélt. Azt is elárulta, kisfiúként már arról álmodott, hogy sikeres zenész lesz. Úgy tűnik, minden álma teljesült, hiszen május végén már a második Budapest Parkos nagykoncertjén is túl van, de hamarosan újra feltűnik a képernyőn is, hiszen a Sztárban Sztár Leszek! mesterei egyikének őt kérte fel a TV2.

Berecz János Chee

Mint ahogyan az előadók többsége az autóban éli a hétvégeit, nincs ez másképp a Zenebutik csatorna előadójával sem. Chee is több száz kilométert autózik egy-egy hétvégén fellépésről fellépésre. Legutóbb azonban sajnos egy igazi rémálma vált valóra az úton.

Jessy

Lépten-nyomon leszólítják az ismerősök és rajongók az énekest, mi történt vele, mert rengeteget fogyott. Jessy boldogan osztja meg a „titkát” mindenkivel, négy hónappal ezelőtt komoly elhatározásra jutott, életmódot váltott, hogy megszabaduljon felesleges kilóitól. Mostanra szinte rá sem lehet ismerni, éveket fiatalodott, de hogy mi volt döntésének oka, és mit változtatott a szokásain, azt a Sztár Limonádénak mesélte el.

Orosz György

Orosz György életmódváltásának köszönhetően teljesítette első célját, sikerült 30 kilótól megszabadulnia. Most újabb tíz kiló mínuszig meg sem áll. Persze a Stand UpComedy Humortársulat létrehozójának már nagy rutinja van ebben, hiszen évekkel ezelőtt egy betegségnek köszönhetően a diétázás az élete részévé kellett váljon.

Bányoczky Nóra

A fiatal színésznővel egyre több színházban találkozhattunk mostanában, és a televízióban is sokszor láthattuk. Most azonban egy olyan bejelentés tett, aminek köszönhetően egy időre el kell búcsúznia a színpadtól…

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató