Teljesen megváltozott az élete Kollányi Zsuzsinak, mióta szerepet vállalt a Sztárban Sztárban. Az énekesnő korábban is rengeteget dolgozott, azonban most úton-útfélen megállítják őt és gratulálnak neki a tévénézők. Szerencsére párja is mellette áll, Majkával pedig teljesen különválasztják a műsort és a közös munkát.

Százezrek kedvelik, mégis vannak, akik nem merik bevallani, hogy hallgatják, miközben egyesek kifejezetten cikinek tartják. A Sztár Limonádé a műfaj két hazai nagykövete, Jolly és Kis Grófo segítségével elemezte, mi is az üzenete a kissé megosztó zenei stílusnak.

Balázs Pali

Kevesen tudják, de Balázs Pali egy igazi sportember. Olyannyira, hogy az énekes még a színészválogatottban is játszik, ráadásul úgy, hogy ő a csapat egyetlen olyan tagja, aki nem dolgozik színházi berkekben. Az előadóművész most a Sztár Limonádénak mesélt arról, melyik volt eddig a legemlékezetesebb meccse.

Mindig is büszke volt párja származására, azonban soha nem árulta el hogyan fogja felnevelni kisfiúkat.

Ihos József

Ihos József a Frizbi humorbajnokságán feltűnt Keleti Mátéval vetette bele magát a budapesti éjszakába, nem először. A kabarészerző-humorista világ életében fiatalosan élt a hétköznapokban, nem vetette meg a gyengébb nemet sem. Egyébként is szeret udvarolni és táncolni, Keleti Máté sokat tanulhat tőle a csajozásról, de most az ifjú titán vitte el bulizni az öreg rókát.

Gáspár Győző

Komoly problémákat gördített az élet az elmúlt időszakban Gáspár Győző elé. A legtöbb ember nehezen tudna feldolgozni ennyi stresszt. Ám úgy tűnik, a Romantic frontemberét nagyon kemény fából faragták, töretlen az életkedve, és lelkesen dolgozik új albumukon a másodvirágzását élő együttesével.

Henna

Újra rátalált a boldogság a 24 éves, csinos énekesnőre. Párjával, Palival olyan nagy a szerelem, és mindketten annyira biztosak az érzéseikben, hogy két és fél hónap után összebútoroztak. A nagymama is úgy látja: Henna megtalálta az igazit.

Túri Lajos Lui

Több év után visszatér a színpadra a jellegzetes hangú énekes, Lui. Felesége, Zsuzsi most is mögötte áll, mint vokalista. Nekik ez természetes, pedig ritka manapság, hogy 36 év házasság után sem tudnak besokallni egymástól. Túri Lajos olyan imádattal beszél a feleségéről, hogy minden szavából süt a szerelem!

Bunyós Pityu

Nem sok sztárpár dicsekedhet azzal manapság, hogy három évtized múltán is kitart egymás mellett. Bunyós Pityu és Ica házassága a ritka kivételek egyike. Pedig természetesen náluk is adódnak gondok. De vajon mi tartja mégis együtt őket? Szikora István elárulja, mi a jó kapcsolatuk titka.

Oszter Sándor

Szóba sem áll a szüleivel Oszter Alexandra. Bordatöréssel kórházba került édesanyját sem látogatta meg, fel sem hívta, csak egy sms-t küldött neki. Kisfiát sem viszi a nagyszülőkhöz. A viszály a színésznő párja miatt robbant ki, akiről a szülők nagyon rossz véleménnyel vannak. Ország-világ előtt durva csaták dúltak, de ebben a családi háborúban mindegyikőjük csak vesztes lehet.

Dred

A ’Változnak az idők’ című sláger szerzője és előadója hosszú évek óta áll a színpadon, ám mostanság azt vettük rajta észre: mintha teljesen kicserélték volna… Fellépésein és a fotóin is jól látszik, hogy valami nem stimmel. Teljesen megváltozott külsőleg. Most utánajártunk, mi is történt Dreddel.

Radics Márk

Radics Márk bár lapunk munkatársa, roppant nehezen tudtunk interjút egyeztetni vele. Nem szívesen szerepel ugyanis olyan magazinban, amelynek ő a szerkesztője. A két szakma azonban nem áll túl távol egymástól, így elkerülhetetlenek az ilyen helyzetek… Vannak, akik csak a színpadról ismerik, énekesként, miközben ő a Sztár Limonádé magazin főszerkesztője, de más lapok munkatársaként is közreműködik. Szerencse, hogy egy gyerekkorában átélt trauma nem tántorította el álmai megvalósításától.