Zalatnay Sarolta

Azt mondják, a sors csak egyetlen igazán nagy szerelmet ad az életben. Ha ez az érzés sok évvel a kapcsolat vége után is megmarad az egyik félben, az illető nem tud új társat találni. Zalatnay Sarolta életében Márton Csaba az a férfi, akiért közel 10 évig dobogott a szíve. Ismerősei állítólag most újra volt férjétől féltik Cinit, akivel – informátorunk szerint – nemrég újra találkoztak.

Köztudott, hogy Zalatnay Cinit nagyon megviselte a harmadik házasságának vége. Közel egy évtizednyi szerelem fűzte a nála húszon pár évvel fiatalabb, egykori színész-műsorvezetőhöz, Márton Csabához. S bár azóta voltak próbálkozásai, nem hallottunk arról, hogy újra, tartósan elrabolták volna a szívét. Információnk szerint nemrég újra felbukkant az életében volt férje… De ne szaladjunk ennyire előre. Inkább tekintsünk vissza egy kicsit az előzményekre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató