Király Linda

A Sztárban Sztár kivételes tehetségű énekesnője újra és újra jelesre vizsgázik a színpadon átváltozásból. Lubickol a rá bízott feladatokban, hangja világszínvonalú, pedig nem sokkal a műsor indulása előtt olyan súlyos betegség támadta meg a torkát, hogy orvosai csak az utolsó pillanatban engedték a szereplését. Vőlegénye akkor is vele volt, ahogy kapcsolatuk eddigi 7 évének szinte minden percében.

- Hatalmas buli ez a műsor, régóta vágytam rá, hogy a részese lehessek! – kezdi lapunknak boldogan a második adás után Király Linda. – Mindenki remek hangulatban dolgozik, sokat nevetünk, és ezt nagyon élvezem, mert hozzám abszolút közel áll a dili, hiszen fiúk közt nőttem fel. Persze emellett véresen komolyan készülünk a produkciókra. Nagy feladat és felelősség megjeleníteni a színpadon egy másik karaktert úgy, hogy élményt is tudjak adni. Sokat segít ebben a színházi tapasztalat: két és fél évig játszottam az Operaház Fantomjában Christine szerepét, ami óriási szerelmem volt. Attól sem ódzkodok, ha férfivé vagy csúnyává maszkíroznak, sőt, remélem, minél több ilyen, kihívást jelentő feladatot kapok. Kimondottan extrém karakterekre vágyom!

Mit hoz a hetedik év?

- Párommal, Zsomborral éppen hét éve vagyunk együtt. Ez sokaknál mumusnak számít, de mi semmit nem érzünk abból, hogy problémás lenne ez az év, ugyanolyan boldogan élünk, mint eddig. Sőt, egyre szorosabb a kapcsolatunk. Tudom, ez ritkaság manapság, azt hiszem, ajándékba kaptam őt a sorstól. Soha, semmilyen válság vagy szünet nem volt köztünk, már egy hónap után összeköltöztünk, és azóta egyetlen percet sem töltöttünk külön Babával. Így becézzük egymást. Négy éve megkérte a kezemet, és bár sokan faggatnak minket az esküvőről, nem tartjuk annyira sürgősnek a papírt meg a lagzit, de persze majd ennek is megadjuk a módját. Addig is Benjámin öcsémék kisbabáján gyakorlom az anyaságot.

Sok lelki sebet kapott

- Hiszek abban, hogy minden betegség lelki eredetű. Miért voltak mostanában mégis gondok az egészségemmel, ha rendben van a magánéletem? Nos, az embernek sok stresszt fel kell dolgoznia a múltjából, olyasmit is, amit sosem oszt meg a nyilvánossággal. És nálam sajnos betegségek formájában jön ki a feszültség, de csak évekkel később, amikor már pont azt gondolom, hogy elengedtem ezt a problémát. Olyan típus vagyok, aki szinte a végtelenségig hajtja magát, kőkeményen, tűr és lenyeli a kellemetlen dolgokat, míg egyszer csak fizikailag megjelenik egy betegség, ami megálljt parancsol. 16 éves korom óta színpadon állok, sokat tapasztaltam a szakmában, és a szerelemben sem voltam mindig ilyen boldog. Zsombor az első szerelmem, akivel igazán jó, minden. Vele jött meg a harmónia az életembe.

Életveszélybe került

- Nyár végén összeszedtem egy olyan erős vírust, 40 fokos lázzal, ami életveszélyesen megtámadta a légcsövemet. Hajnalban arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, szerencsére a párom velem volt, és azonnal rohant velem a kórházba. Mire oda értünk, úgy beszűkült a légcsövem, hogy alig 1 milliméternyi hely maradt a levegőnek, majdnem megfulladtam. Kiújult a gyermekkori kruppom, antibiotikummal kezeltek, és csak a műsor előtt pár nappal tudtam elkezdeni a felkészülést. Húzós volt.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató