Ossó Balázs

Ossó Balázs a Star Academy egyik legtitokzatosabb felfedezettje. Jóképű, sportos, bomlanak utána a lányok, ám úgy tűnik, ő főleg az éneklésre, a tanulásra koncentrál. Mintha óvná a szívét egy új szerelemtől. Korábban ugyanis az X-Faktorban megismert Kováts Vera volt a kedvese, és Balázst nagyon megviselte a szakítás. Azóta sem lett új, hosszabb párkapcsolata.

- Balázsnak nagy szerelme volt Vera, több mint egy évig tartott a kapcsolatuk - meséli lapunknak a bajai énekes édesanyja, Ossóné Sóvári Gabriella. – Hozzánk, Bajára is eljöttek együtt, Vera evett nálunk halászlét, és nagyon ízlett neki. Kellett Balázsnak a vigasztalás, amikor szakítottak, de feldolgozta, és belátta, hogy mindketten túl fiatalok voltak még egy komolyabb folytatáshoz. Igaz, a fiam már akkor is a komoly kapcsolatok híve volt, sosem hajtott a futó kalandokra, és ez most, 25 éves korában sincs másképp. Tisztelettudó és udvarias a nőkkel, amit itthonról vitt magával, mert nálunk a családban mindig ezt látta. Az egyetem után a zene lett a főszereplő az életében, a műsorba sem csajozni ment be, hanem fejlődni, ahogy ő is mondta. Egyébként úgy láttam az adásokból, hogy nagyon jól megtalálja a közös hangot a lányokkal, bár nem hiszem, hogy ennél több is várható. Sajnos Vera óta nem sikerült olyan lányt találnia, akivel tartósabban együtt maradt volna, most sincs barátnője, de nagyon remélem, hogy megtalálja majd az életben az igazi társát – mondja Balázs édesanyja. Biztosan ő is örömmel látja, hogy a műsor kezdetén még meglehetősen zárkózott tehetség egyre jobban megnyílik odabent a lányoknak, akik az akadémia legjobb pasijává választották. Vajon a dögös Barbara, a kislányos Zita, a csinos Brigi vagy valaki más végül rabul ejti majd a szívét a TV2 tehetségei közül? Vagy talán még mindig a régi, nagy szerelmét keresi mindenkiben?

Mi lett veled, Vera?

Kováts Vera már 21 éves, de ugyanolyan bájos, mint amikor öt éve, tini lányként megismerte az ország. Óvodapedagógia szakon főiskolára jár, és több együttesben is játszik, ilyen a Junk, saját bandája pedig a Vera and the Foxes, de szólóban is fellép. Mostanában mozifilmet is forgat. Baritz Gergő után több nagy szerelme volt az utóbbi években, egyikük Ossó Balázs, akivel a mai napig jó viszonyban maradt.

- Fél éve nincs párom, de nagyon élvezem! – mosolyog Vera. – Balázzsal 3 éve egy zenei, netes oldalon találtunk egymásra, meghallgattuk egymás videóját, és elkezdtünk beszélgetni. Imádnivaló srác, szerelmes típus, olyan, mint egy kisfiú, óriási nagy szívvel! Békében váltunk el, nem volt veszekedés, egyszerűen csak kihűltek az érzések.

Gyenge pontja az izgulás

- Akkoriban még nem tudta pontosan, hogy a sport vagy a zene lesz-e az ő igazi útja, később lett ennyire elhivatott a színpad felé, és úgy érzem, ebben az én hatásom is közrejátszik – folytatja Vera. -  Mindig is nagyon támogattam a zenei ambícióit. Bár azóta nem minden nap beszélünk, de rendszeresen írunk egymásnak, ha van valami: tanácsot kérünk, meghallgatjuk a másik gondjait. A Star Academy előtt is próbáltam lelket önteni belé, biztatni, mert világ életében az izgulás volt a gyenge pontja, ami le tudja rontani a teljesítményét. Balázsnak idő kell, amíg megnyílik, viszont hál’ Istennek már a tehetségkutató elején sikerült ellazulnia. Nagyon elfoglalt vagyok, és nincs tévém, de amikor tehetem, megnézem a neten a produkcióit, szerintem tökéletesen neki való ez a műsor! Jó úton halad. És remélem, a szerelem is hamar rátalál. Köztünk már biztos, hogy nem lángolnak fel újra az érzések, nem hiszek az ilyesmiben.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató