VV Zsolti

Jól ismerik a pesti éjszakában VV Zsoltit. A transzvesztita múltját nyíltan vállaló fiatal fiú megosztó személyiség, ezt a villában is láthatjuk. Nincs ez másképp a kinti életében sem. Van, aki kedveli, van, aki nagyon nem. Na és persze akadnak olyanok is, akik először gyűlölték őt, de később megszerették valamiért.

„2008 év végén került az Alteregó Clubba. Poharasként, kiszolgálóként dolgozott. A tulaj mellém rakta, hogy segítsek neki betanulni (akkor én voltam a 6 poharas-fiú "csoportvezetője")” – kezdte a Sztár Limonádénak Robert, aki jól ismeri az egykori transzvesztitát, VV Zsoltit.

„Már a kezdetetektől zavaró volt a viselkedése. Nehezen kezelhető volt. Az egyik alkalommal elérte nálam az utolsó cseppet a pohárban, és megreguláztam. Később odajött valami bocsánatkérő féleséggel. Én csak annyit mondtam neki: "Semmi bajom nincs veled, egyszerűen csak felbőszített a nagyképűséged." Végül kirúgták. A tulaj 2 hetes értékelést kért a teljesítményéről. Mondtam, hogy vagy én lépek ki, vagy Zsoltit rúgják ki, mert elegünk volt belőle” – mesélte Robert, aki nem sokkal később már transzvesztita előadóként látta újra egykori kollégáját.

„Miután átalakult Melanie-vá, a kapcsolatunk jóra fordult. Amikor először fellépett transzvesztitaként, a Capella tehetségkutatóján még Melanie Diamond néven, a fellépése után odamentem gratulálni. Szerintem igazán kiváló volt. Mondtam is neki, egyszer még felkerül a nagyok közé. Így is történt. Az Underground konferansziéja lett évekig.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató