Sarka Kata

Sarka Kata és Hajdú Péter válása kétség kívül beírta magát minden idők legcsúnyább hazai szakításai közé. Hol van már az egykori, rózsaszín korszak, amikor a sorra posztolt, közös fotóik láttán azt hihette a nagyvilág, minden tökéletes köztük? És vajon meddig feszítik még az Angelina Jolie és Brad Pitt párharcát idéző botrány húrjait, amelyből a gyerekek sem tudnak teljesen kimaradni?

Minden szerelem elmúlik egyszer, és ez a sztárok érzéseivel sincs másképp. De nagyon nem mindegy, hogyan ér véget egy kapcsolat, a pár tagjainak miképp sikerül rendezniük és lezárniuk közös dolgaikat. Biztos, hogy Sarka Katáék sem így tervezték, sőt, pár évvel korábban nyilván el sem hitték volna, hogy köztük valaha idáig fajulhatnak a történések. Már rebesgették egy ideje, hogy nincs minden rendben köztük, aztán nyáron robbant a hír a 2008-ban megkötött házasságuk válságáról. Sok rajongónak ez annyira hihetetlennek tűnt kezdetben, hogy volt, aki reklámfogásnak gondolta. Ám az egyre élesedő szócsata bizonyossá tette: ez már tényleg a vég.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató