Beni és Sári

Csak nem 20 művész fogott össze három beteg gyermekért. Az est főszervezője, Batfalszki Gyöngyi személyesen is ismeri az érintetteket és reméli, a koncert bevételével is hozzá tudnak járulni a családok hétköznapjainak jobbá tételéhez. A fellépők mindannyian elsőre igent mondtak a kezdeményezésre. Március 12-én tartják a jótékonysági estet 16 órától.

Beni és Sári

Beni és Sári mindketten asperger szindrómás autisták. Ma már mindketten iskolások, egy speciális intézménybe járnak. Édesanyjuk hat éve egyedül neveli őket.

„Mindennapjaink nagyon eltérnek az egészséges társaik napjaitól! Nehéz anyagi körülményeink mellett egy speciális diétát folytatnak, cukor, tej, glutén és kazein kivonásával. De azt mondhatom: mi így is egy nagyon boldog család vagyunk!” – mondta lapunknak az anyuka, aki részletesen felsorolta gondjaikat, de hangsúlyozta: nem szeret panaszkodni.

„Nem sokat kérek a Jó Istentől, csupán egészséget és erőt a mindennapokban!” – tette hozzá.

Számlaszámuk, aki esetleg segíteni szeretne: 12010154-00422794-00100005

 

Szintike

Bíró Evelina öt gyermekes anyuka, legkisebb lánya Szintike, aki 2006. 01.31-én született, egészségesen.

„Mai napig megmagyarázhatatlan okokból meghalt kétszer a kezeim között, bölcsőhalálba, de a drága jó Atyám segítségével él, viszont az oxigén hiány miatt kapott egy súlyos epilepsziát és 75 százalékos agykárosodást” – kezdte lapunknak az anyuka, akik sok nehézségen vannak túl az elmúlt években, de Szintike már nagy lány, 11 éves lesz.

„Különleges étrendet kell számára biztosítani azért, hogy szépen fejlődhessen, de szerencsére már kezd önálló lenni. Használja kis kezét, kezd beszélni is. Okos, pici lány! Azért, hogy tovább tudjon fejlődni, segítségre lenne szükségünk. Budapesten, a 15. kerületben élünk egy pici lakásban, 39 négyzetméteren heten. Nem tudom, hogyan tovább, vagy merre fordulhatnék, de mindenkinek köszönöm, akik eddig is segítettek nekünk. Most az az álmunk, hogy lehetőséget kapjunk egy újabb műtétre, de az több millió forintba kerül. Hit, remény, szeretet és a mosoly! Ez a mi mottónk!”

Számlaszámuk, aki esetleg segíteni szeretne: 11773061-00186531

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató