Kakasy Dóra

Bár a Jóban Rosszban történetében egy ideje már nem látható, a színpadon annál aktívabb. Kakasy Dóra két pici gyermeke mellett ezerrel pörög, de ügyesen megszervezi a napirendjét. Sőt, nagy álmát is sikerült megvalósítania: Nőnapkor jelenik meg első lemeze, amin megzenésített verseket énekel.

- Nagyon szép korszaka volt az életemnek a csillagkúti történet, de most annyi más, izgalmas színészi feladatom van, hogy nincs hiányérzetem – újságolja Dóra. - Tegnap reggel elindultam itthonról a kis bőröndömmel, elbúcsúztam a gyerekeimtől meg a férjemtől, autóba ültem, és irány Dunaújváros, színházi próba. Bemutatóra készülünk. Utána újra autózás jött, és meg sem álltam Pécsig, ahol nemrég vettem át egy szerepet felesben egy babát váró kolléganőtől. Másnap visszafelé menet újra próba Dunaújvárosban, estig, aztán még hazaértem a gyerekek fürdetésére. De azért általában nem ennyire mozgalmasak a napjaim. Az 5 éves Anna lányunkat, és a 3,5 éves fiunkat, Danit reggelente a férjemmel együtt visszük óvodába, utána kettesben hazasétálunk, beülök az autóba, és irány újra Dunaújváros. Mire értük kell menni, hazaérek. Életem régi vágya is most valósult meg, nőnapi megjelenéssel debütál az első CD-m a Trimedio Music gondozásában, „Nap, Hold, Nő” címmel, amelyen egy kortárs költőnő, Szabó T. Anna megzenésített verseit adom elő. A nagyon tehetséges muzsikus, Kovács Adrián kimondottan az én hangomra írta a zenét, és egy szál zongorán kísér. Párkapcsolat, babavárás, öregség, halál: az élet nagy témáit ölelik körül a dalok, női szemmel. Az album ötlete a többféle helyszínen most is látható önálló estemből nőtte ki magát, egy kollégám biztatására. Létrejöttének minden mozzanata óriási öröm és ajándék volt, nem is nevezném munkának, hiszen a vers nekem nagy szerelmem!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató