Kembe Sorel

Egész életét újjáépíti a Jóban Rosszban egykori sztárja. Kembe Sorel és gyermeke édesanyja, Kondákor Zsófi ma már külön utakon járnak, de a tévés személyiség elköszönt a színjátszás világától is. Izgalmas feladatokba kezdett, miközben a legfontosabb számára, hogy kislánya, Katja boldog legyen.

- Szeretek kilépni a komfortzónámból, ha már nem érzem magam jól valahol, nem maradok ott - mesél lapunknak munkáiról Kembe Sorel. - Nem kalandvágyból lépek, hanem azért, mert csak akkor történik változás az életedben, ha változtatsz te magad is. Akkor jönnek a lehetőségek, egyébként nem. Ezen a világon semmi sem biztos, főleg nem a televíziózásban, főleg nem egy napi sorozatnál, ahol semmi sem fix. Sem a fizetésed, sem a szereped és te magad sem vagy az, mert mindenki csere szavatos. Mióta megszületett a kislányom, minden mögé helyezek. Még saját magamat is. 

A teljes cikk a áprilisi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató