Gáspár Bea

Gáspár Bea sosem titkolózott a betegségével kapcsolatban, ami miatt eddig már 30 kilót hízott. Pajzsmirigy alulműködésének kellemetlen velejáróit azonban sajnos még mindig nem sikerült megszüntetni. Nem áll meg a hízás, de Bea nem adja fel a reményt. Lapunknak mesélt konyhai praktikáiról, és Győzőről is felelevenített egy régi történetet.

- Mostanában mindenki jó tanácsokat ad nekem a betegségemmel kapcsolatban – meséli lapunknak a Konyhafőnök VIP sztárjaként is feltűnt Bea. – De úgy vagyok vele, hogy ha minden tippet követnék, belezakkannék. Most egy olyan orvoshoz készülök, akit egy személyes ismerős ajánlott, és neki már segített. Bízom benne, hogy nekem is beválik, és végre kordában tudom tartani a súlyomat, már csak az öltözködés miatt is, hiszen most nem viselhetek olyan holmikat, amiket szeretnék. Mint amilyeneket 2-3 éve még simán hordtam. Győző folyamatosan mondja, milyen kis pufi vagyok, de nem bántásként. Ezért csak nevetek rajta. Mi mást is tehetnék? Ez van. Amúgy is jobb, ha ő szembesít a valósággal, mintha idegentől kapnék kritikát.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató