Balázs Pali

Kevesen tudják, de Balázs Pali egy igazi sportember. Olyannyira, hogy az énekes még a színészválogatottban is játszik, ráadásul úgy, hogy ő a csapat egyetlen olyan tagja, aki nem dolgozik színházi berkekben. Az előadóművész most a Sztár Limonádénak mesélt arról, melyik volt eddig a legemlékezetesebb meccse.

A népszerű előadó már több, mint 10 éve tagja a magyar színészválogatottnak. Egy véletlen folytán került bele a csapatba, és személyesen Nemcsák Károly kérte meg arra, hogy csatlakozzon. Balázs Pali azóta is hálás azért a napért, hiszen egy igazán összetartó, baráti társaságba csöppent bele anno, 2006 nyarán.

– A színészválogatottnak már több, mint 85 éves a múltja, én pedig 2006 óta vagyok a tagja. Egy jótékonysági futballtornán voltunk, ahol ismert emberek alkalmi csapatában szerepeltem először, Nemcsák Károllyal. Amikor vége lett a meccsnek odajött hozzám és megkérdezte, hogy van-e kedvem a színészcsapatban játszani. Természetesben egyből igent mondtam a felkérésre, mert ez hatalmas megtiszteltetés. Gyermekkorom óta fociztam amatőr szinten, így van valamennyi sportmúltam. A mai napig nagyon szeretek játszani, főleg egy olyan jó társaságban, mint amiben most vagyok – kezdte a Sztár Limonádénak Balázs Pali, majd kitért a csapat többi tagjára is.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!