Százezrek kedvelik, mégis vannak, akik nem merik bevallani, hogy hallgatják, miközben egyesek kifejezetten cikinek tartják. A Sztár Limonádé a műfaj két hazai nagykövete, Jolly és Kis Grófo segítségével elemezte, mi is az üzenete a kissé megosztó zenei stílusnak.

- Nekem is vannak depressziósabb, sírós, szomorú, és szerelmes, érzelmes dalaim is – kezdte lapunknak Jolly.

- A gyorsabb dalokhoz olyan szövegek illenek, melyek az éjszakai embereket szólítják meg, vagyis akik akkor szeretnének szórakozni. Ők általában jó autókkal járnak és tehetősek. A No roxá ájt egy ilyen jómódú éjszakai embernek írtam, aki valóban nagyvilági életet él. Ő kérte, hogy a szövegbe költsek bele mindent, ami az ő életét meghatározza: a viszkit, a szerencsét, a királyságot és az Audi A8-ast - mesélte az énekes, aki saját bevallása szerint maga sem érti, hogy ebből a dalból miért lett sláger. Hozzátette: mint ahogy minden másban, a divat a mulatós műfajban is folyamatosan fejlődik.
- Néhány évvel ezelőtt még muszáj volt az aranyóráról és karkötőről énekelnünk, mert akikhez a mulatós zene szól, valóban úgy gondolják, hogy csak ezek birtokában lehet valaki nagymenő. Most már másra van szükség. Autót is akárki vásárolhat! Még a dalaimban említett típusok is megvásárolhatóak már egymillió forint körül, igaz, csak használtam. Persze tudom, hogy van, akinek ennyi pénz is rengeteg, de azért egyáltalán nem lehet azt mondani egy ekkora értékre, hogy elérhetetlen. Egy középkategóriás fizetéssel már bevállalható egy lízingügylet - magyarázta az előadóművész.A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató