Teljesen megváltozott az élete Kollányi Zsuzsinak, mióta szerepet vállalt a Sztárban Sztárban. Az énekesnő korábban is rengeteget dolgozott, azonban most úton-útfélen megállítják őt és gratulálnak neki a tévénézők. Szerencsére párja is mellette áll, Majkával pedig teljesen különválasztják a műsort és a közös munkát.

„Rengeteget kell tanulnom ezekben a hetekben, viszont több interjú és nagyobb népszerűség övez, mint korábban bármikor” – kezdte a Sztár Limonádénak Zsuzsi, aki elárulta azt is, hogy hosszútávú terveihez a legjobbkor jött ez a felkérés számára.

„A hosszútávú célom továbbra is az, hogy szeretnék minél tovább és minél szélesebb hallgatóságnak zenélni, értékteremtő munkába fektetni az energiáimat” – nyilatkozta az énekesnő és elárulta azt is, melyek a legnehezebb pillanatok számára a műsorral kapcsolatban.

„Minden adásban a legnehezebb pillanat az, amikor elveszítjük egy csapattársunkat. Az a legrosszabb egy-másfél perc” – mondta, de hozzátette, ő a felkészülést is roppant élvezi. Szívesen birkózott meg nehezebb feladatokkal, és egyáltalán nem ijedt meg akkor sem, amikor egy férfi énekes bőrébe kellett bújnia. Mindent megtett akkor is, amikor Tina Turnert alakította a színpadon.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató