Suzy és Jolly

Suzy boldog családanya. Ugyan a rajongásig szereti a gyerekeket, a most ötéves kislányát egyelőre nem ajándékozza meg kistestvérrel. Lapunknak azt is elárulta, hogy miért.

Suzy a gondos családtervezés híve. A Sztár Limonádénak elárulta, hogy egyelőre boldog az egyetlen kislányával is, és most még nem szeretné a családot bővíteni. Természetesen nem zárkózik el a gondolattól, hogy később egy újabb babának életet adjon, de mostanában inkább a megfelelő anyagi bázis előteremtésén szorgoskodik a férjével, Jolly-val.

- Az első kislányunkkal, Zsuzsikával sem tudtam rendesen itthon maradni három évig, mint más anyuka. Már látom, hogy ez mennyire rossz, ezért biztos, hogy a második gyermekünket már nem tenném ki annak, hogy a munka miatt rendszeresen másokra hagyom. A legelejétől kezdve sokat segítettek a szüleim, akikre ma is számíthatunk - kezdte az énekesnő lapunknak.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató