Cicciolina

Cicciolina sosem a szemérmességéről volt híres. Az egykori pornódíva számára nem léteznek tabutémák, mi több, még gyermeke, a már jegyben járó Ludwig is bármikor, bármilyen témában kérhet tőle tanácsokat.

Staller Ilona kifejezetten büszke rá, hogy a fiú bizony él is ezzel a lehetőséggel, még akkor is, ha éppen a szexualitással kapcsolatban szeretne tippeket kérni.Cicciolina mindig is azt a szemléletmódot képviselte, hogy a testiség az élet legszebb örömei közé tartozik. Nem véletlenül kaptuk a természettől ajándékba, ezért ostobaság lenne, ha nem gyakorolnánk.

Sokan próbálták őt lemásolni

- A világ egyik legszerencsésebb anyukája vagyok, hiszen Ludwig, a fiam megbízik bennem. Bármelyik titkát rám meri bízni! Sosem felejtem el a meghitt, őszinte beszélgetéseinket. Pontosan tisztában van vele, hogy régebben mi volt a foglalkozásom, és egyáltalán nem szégyenkezik miattam. Büszke az eredményeimre, hiszen, amit én elértem a pornószakmában, az csak keveseknek sikerült. Sok kezdő megpróbált engem utánozni, mert azt hitték, hogy ha ők is feltesznek egy virágfüzért a nyakukba, attól Cicciolinák lesznek. Nagyot tévedtek, és be kellett látniuk, hogy én valóban egyedülálló vagyok – magyarázta a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja, aki szerint nem lenne szabad a mai fiatalokat abban a szellemben nevelni,hogy a szexualitás egy gusztustalan, bűnös dolog.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató