Gáspár Bea

Nem meglepő, ha a Gáspár család teljes egészében kitörölné a 2017-es évet. Az idő ugyan feledteti a bajokat, ám vannak dolgok, amik újra és újra felidézik a történteket. Gáspár Bea most már az új évre szeretne csak koncentrálni, és a Sztár Limonádénak azt is elárulta, mit kíván a családjának 2018-ra.

Nem mondott le a szakácskönyvről

A Konyhafőnök VIP első évadját Gáspár Bea nyerte, ám sajnos nem sikerült ezt úgy kamatoztatnia, ahogy azt ő szerette volna. Ugyan eltelt már lassan egy év, a rajongókat mai napig egy kérdés érdekli, vajon mikor tarthatják kezükben a szakácskönyvét. Úgy tűnik, még egy kicsit erre várni kell, és hogy miért, azt Gáspár Bea a Sztár Limonádéval osztotta meg.

- Nem tudtam a Konyhafőnök VIP első helyét kellőképpen kihasználni, sajnos ennek nagyon sok oka volt. Folyamatosan kérdezgették tavaly is, hogy mikor lesz szakácskönyvem. Hiába mondtam, hogy jelenleg nem tudom megfinanszírozni, nem hitték el. Most már azért elmondhatom, hogy nyárhoz képest valamivel jobban állunk anyagilag, de egy könyv elkészítését nem tudom vállalni. Sajnos nem jelentkezett egyetlen kiadó sem, aki a teljes elkészülését finanszírozná, és még némi pénzt is kapnék érte. Legalább két-három millió forintba kerülne, ez pedig rengeteg pénzt. Ráadásul semmi garancia, hogy a könyv profitot termelne. Gagyi minőséget pedig nem akarok kiadni, hiszen korábban már volt egy könyvem, még a show idején, és az is nagyon szép kiadás, attól lejjebb pedig nem adom. Nem mondom, hogy elvetettem ezt az álmom. Ha majd adódik nekem megfelelő lehetőség, akkor élek vele – árulja el lapunknak Bea.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató