Kautzky Armand

Kautzky Aramnd igazán nem haragtartó ember, de van valami, amit még a feleségének sem néz el. A színésznek persze lételeme a szórakoztatás, és bár könnyen lehet, hogy más szakmából több pénze lehetne, eszébe sem jutna másba kezdeni.

A Jászai Mari-díjas színész szerint minden úgy jó, ahogy van az életében.

- Én a Jó Istentől kaptam a képességemet, amit máskülönben elhívatásnak hívok. Az Úr kiragadott az életből, és nem is gondolkodtam bármi máson. Elképzelni sem tudnám magamat egyéb területen. Még csak nem is mérlegeltem. Az sem foglalkoztatott, van-e olyan szakma, amiben esetleg még több pénzt kereshetnék - vallotta be a színművész.
- Persze az a legjobb érzés, ha valamit nem gagyi módon teszek. Én úgy érzem, sikeres vagyok a pályámon, mert nem csak a szakmabeliek elismerését, hanem a közönség szeretetét is élvezhetem. Ezért is nyertem el legutóbb a Pepita-díjat – mondta Kautzky Armand, aki természetesnek tartja a szereplést. Nem csak a színpadon. Szívesen elmegy szórakoztató műsorokba is, hiszen azokban is lehetőséget kap rá, hogy minél több arcát megmutassa. A TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorában például nem várt titkokat is megosztott magáról a nagyérdeművel. A színművész kifejezetten utálja a gyümölcsöket. Mi több, fél tőlük. Még olyan is előfordult, hogy megtagadta a hitvesi csókot feleségétől, mert az asszony vette magának a bátorságot, és elfogyasztott egy egész almát. Méghozzá egyedül, a gyerekeket sem kínálta meg belőle, így Armand biztosan tudta, hogy jókora mennyiséggel került belőle a neje szervezetébe.
- Az életet humorosan kell felfogni. Én alapvetően nem vagyok ideges típusú ember, de a feleségemnek néha sikerül felbosszantania. Ilyen esetekben a nevetés a megoldás. Ha képesek vagyunk önfeledten élvezni az életet, akkor lehetünk boldogok. Én pedig örülök annak, hogy élek! - mondta a Sztár Limonádénak az életfilozófiájáról Kautzky Armand.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató