Szilágyi István

Két év, három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Szilágyi István fiát, miután bűnösnek mondta ki súlyos testi sértésben. A még nem jogerős verdikt szerint bebizonyosodott, hogy a férfi többször is bántalmazta az édesapját.

Szilágyi Istvánt még tavaly nyáron szállították kórházba, ahol elmondta, hogy a fia megverte. Az orvos hivatalból feljelentést tett, majd Pétert rendőrök vitték el otthonról. Nem sokkal később elrendelték az előzetes letartóztatását. A színész aztán megbocsátott a fiának, és már tagadta, hogy gyermeke megütötte volna, mi több, azt is kijelentette, hogy a három bordáját sem az utóda törte el, hanem akkor sérült meg, amikor elesett egy farakásban.

Miután a férfit két év három évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság, szabadon távozhatott a Markó utcai épületből. Köztes cím:  Öt év vagy kötél? Mivel a szülei nem számítottak rá, hogy Pétert kiengedik, nem várták ünnepi menüvel. - Szerényen örülünk egymásnak – mondta lapunknak Lópici Gáspár megformálója, majd átadta a fiának a telefont, mondván, kérdezzük meg őt, hogyan élte meg az otthonától távol töltött heteket.

- Ha a bírónő öt évre ítélt volna, a média le se sz*rta vola se az apámat, se pedig engem. Még az is lehet, hogy megkérdezték volna egy szalagcímben, hogy öt év vagy kötél!? Ha-ha-ha, micsoda poén!  Ilyenek az emberek!  Egy szigorított fegyházban voltam a Maglódi úton, már az előzetes letartóztatásban. Ha valaki kíváncsi, milyen ott az élet, menjen be három hónapra! Olyan bent a légkör, mint egy kényszertáborban. Igaz, nem bántanak ott senkit az őrök, de a rabok a nap 23 órájában bent rohadnak egy cellában! - fakadt ki a szabadulása után néhény órával Szilágyi Péter.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató