R. Kárpáti Péter

Kárpáti Péter: Egy férfi köteles mindennap meghódítani a párját R. Kárpáti Péter kiegyensúlyozottabb, mint valaha, Ezt annak is köszönheti, hogy a Barátok közt idején rázúduló mindennapi problémáktól mentesült az élete. A két gyermekével csodálatos a kapcsolata, és úgy érzi, hogy új párjával ideje lenne bevállalnia egy harmadik trónörököst.

Péter nem csak a saját, hanem Rebeka lánya sikereire is büszke. Helytáll apaként, ami nem könnyű feladat, hiszen a fiatal színésznő már nem él egy fedél alatt vele.

- Tiszteletben tartjuk egymás létezését. Bár ő már felnőtt nőnek számít, mégiscsak az én kislányom marad. Most költözik életében először saját tulajdonú lakásba, ami azt jelenti, hogy mostanában sokat kell majd neki segítenem. Iszonyúan nehéz megfelelő mesterembert találni az ingatlan felújításához, mert a jó kőművesek és festők mind elmentek külföldre. Valahogy biztos összehozzuk – mosolygott a az építőipari szakközepet végzett színész, aki már jó néhányszor költözött az életében. - Már legalább 3-4 lakást csontra felújítottam. Persze nem feltétlenül úgy értem ezt, hogy konkrétan én, de az elképzelések mindig az enyémek voltak. Egyszerűbb munkálatokat még mindig el tudnék végezni, de jobb, ha azokat nagyobb gyakorlattal rendelkező szakemberekre bízzuk. Némi jártasságom van, tudom, hogyan kell a plafont vakolni, hogyan keverik a habarcsot – mesélte a színész a Sztár Limonádénak, aki bármennyire is sajnálja, nincs rá ideje, hogy ő maga fogja meg a spaklit.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató