Sihell Ferry

A Muzsika TV népszerű műsorvezetője nem először járt Ázsiában. S bár az énekes nagyon fél a repüléstől, még az odavezető hosszú utat is bevállalta az ottani lenyűgöző élmények miatt. Rengeteget pihentek feleségével, és bár rossz dolgok is történtek velük, ők mégis a legszebb emlékeikről meséltek először.

- Hosszú éveken át invitáltak bennünket Thaiföldre barátok, rokonok, akik rendszeresen visszajárnak. Valamiért mindig tiltakoztunk, jobban vonzott a nagyvárosi, nyugatibb világ. Egy évvel ezelőtt azonban elindultunk a keleti kultúra felé, és beleszerettünk. Az idén második alkalommal voltunk, de már a harmadik napon kitűztük a jövő évi dátumot is – kezdte mesélni lapunknak Ferry.

- Tavaly Koh Samuin jártunk, az idén pedig Krabin, ami egy igazi kis ékszerdoboz. Egy olyan világba csöppenünk, ahol elfelejtjük a stresszt, a rohanást és teljesen biztonságban érezzük magunkat a thai emberek között, akik nagyon szerethetőek, és nem utolsósorban tisztelnek minket, európaiakat. Kipróbáltam mindent, amit lehetett a thai ételekből, utaztam fahajóval a nyílt tengeren és TukTuk-kal a városban – sorolta az énekes, aki mint elmesélte: kétszer is életveszélybe került az utazás során.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató