Ripper Feri

Rippel Ferire ismét rátalált a szerelem. Az ismert artista ráadásul egy sokkal fiatalabb lányt hódított meg, ami bizony őt is a maximális teljesítményre ösztönzi. Már azt is tudják, hogy egyszer közös gyermeket szeretnének.

Egyre hevesebben ver Rippel Feri szíve, ha csak eszébe jut az ifjú kedvese. Pláne akkor, ha fizikailag is egy térben vannak.

- Nagyon sokszor cinkosan összekacsintunk. Nem is számít igazából, hogy mióta vagyunk együtt és mióta ismerjük egymást, mert rájöttünk, hogy csak a jelen a fontos. Csakis az számít, hogy vagyunk egymásnak, és mi szeretjük ezt az állapotot. Van egy komoly kötelék közöttünk. Régóta erősítjük egymást - mesélte az ismert artista a Sztár Limonádénak, miközben újdonsült kedvese szelíden mosolygott. Látni lehetett, hogy az ifjak szinte falják egymást. Elvégre Ferit mindig is elbűvölték a szép, de ugyanakkor bájos és egyben okos lányok.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató