Katica

Tóth Katicát tavaly ismerhette meg a nagyközönség a Muzsika TV népszerű műsoraiból. Boldog pillanatairól már mi is beszámoltunk néhányszor, most azonban egy olyan megterhelő időszakról számolt be az énekesnő, ami teljesen kikészítette őt lelkileg.

- Év elején, január első hetében elkezdtem edzőterembe járni heti két alkalommal. Sajnos körülbelül 3 hét után azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban és egyre erősebben fáj a bal karom csuklótól, vállig fölfelé. Elmentem vele orvoshoz, de igazából semmit nem csináltak vele, csak találgattak, hogy mi okozhatja a fájdalmat – kezdte a Sztár Limonádénak történetét Katica.

- Ezzel egyidőben nőgyógyászati rutinvizsgálaton is voltam, ahol a bal mellemben egy 9 mm-es elváltozást talált az orvos. Felvetődött a lehetősége annak, hogy lehetséges: összefüggésben állhat ez és a karfájdalmam. Azonnal kértem időpontot egy budapesti magándiagnosztikai centerbe, egy komplex emlővizsgálatra, ami mammográfiai vizsgálatból és ultrahangos vizsgálatból állt. Egy hét múlva, a kérésemre kaptam időpontot. Mondanom sem kell, hogy lelkileg nagyon megterhelő volt ez az időszak. Szó szerint megcsapott a halál szele! 7 át nem aludt éjszaka, és 7 minden percben rettegéssel teli nappal következett, hiszen senki nem tudhatta, hogy a talált elváltozás jó vagy rosszindulatú. Rettegve mentem el a vizsgálatra, ahol aztán kiderült, hogy egy teljesen ártalmatlan zsírcsomóról van csupán szó és nincs összefüggés a már több hónapja tartó karfájdalmammal! Azóta sem tudni, mi okozza ezt a fájdalmat – mesélte a fiatal énekesnő, akinek sajnos fájdalomcsillapítót kell szednie mindennap, hogy el tudja látni a teendőit.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató