Luigi

Megszületett Luigi kislánya. A mulatós zene ifjú tehetsége kiválóan érzi magát a kibővült családjában, még akkor is, ha az élete mostanában komoly logisztikai készségre van szüksége.

Megszületett Luigi második gyermeke. A színész-énekes ugyan a kórházban tartózkodott a nagy esemény idején, de a köldökzsinór elvágásának neves feladatát nem vállalta magára.
- Természetesen én vittem be a páromat a kórházba. Vandával sétáltam, ölelgettem, és igyekeztem megnyugtatni, hogy minden rendben lesz. Ez jólesett neki, és úgy érzem, hogy a kapcsolatunk is elmélyült. A szülőszobára már az anyósom ment be vele. Az előző páromtól már született egy gyermekem. Akkor ott voltam, de aztán rájöttem, hogy ez az élmény nem nekem való. Jobb is, hogy most nem mentem be, mert akadt egy kisebb komplikáció – mondta a Sztár Limonádénak a zenész.

A szülés közben beindult egy gyors vérzés, de az orvosok szerencsére megoldották a problémát. Mivel az anya sok vért veszített, ezért vért kellett kapnia.
- Február 24-én kettő óra 23 perckor megszületett Maja. Azóta ha tehetem, minden este részt veszek a fürdetésben. Hétvégén általában nem vagyok otthon a munka miatt, de máskor igyekszem minél több időt a családommal tölteni. Vandának sajnos nincs elég teje, ezért a kislányomnak tápszerre is szüksége van, de legalább én is megetethetem. Már teát is főztem neki, illetve gyakran én büfiztetem – mesélte Luigi, akinek kifejezetten ízlik az apaszerep.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató