Postás Józsi

Postás Józsi tizenöt éve fontos résztvevője a mulatós zenének. Tele van már az idei naptár fellépésekkel, így a pihenésre nagyon kevés ideje marad. A Sztár Limonádénak őszintén mesélt arról, hogy mennyire változott meg az elmúlt évek alatt, sőt azt is elárulta, hogyan birkózik meg a női rajongókkal. Őszintén vallott a súlyos balesete utáni évekről, és arról, milyen következményei lettek a mozgásszegény időszaknak.

Postás Józsi éli az átlagemberek hétköznapjait, ami mindig a hétvégi fellépésekre való felkészüléssel telik. Ám, ha teheti, szívesen tevékenykedi kertjében, ami mindig kikapcsolja.

- Családi házban élek, így van egy kis kertem is. Kikapcsolódásképpen szeretek ott tenni-venni. De ha lehetőségem adódik és még időm is van hozzá, nagyon szeretek utazni vagy kirándulni. Ha pedig jön egy ihlet, az dal formájában is megszülethet – kezdte az énekes, akihez a dalok írása is rendívül közel áll, és akinek fellépésekben nincs hiány.

- Mint minden előadónak, az én esetemben is van szezonális és holt időszak. De ebben az évben egy pici megállás sem volt. És mivel ez nagy energiát igényel, a feltöltődésről is gondoskodnom kell. Így ahogy tudok, az aktív pihenésre és a relaxálásra koncentrálok – árulta el Józsi.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató