Varga Iza

Varga Iza szigorú, de mégis megengedő nevelési elveket vall. A Barátok közt ügyvédnője nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra és a tanulásra, de megbízik a gyerekeiben, ezért tudja, hogy a szerelem terén helyesen fognak dönteni.

Iza egyik legfontosabb alapelve, hogy a cukrot ki kell iktatni az étrendünkből. A cukormentes élet szerinte már egy komoly lépés az egészséghez.
- A családommal régóta a cukorbetegek étrendjét követjük, és egyáltalán nem bántuk meg.

Jár a szabadság a gyerekeknek

Nóra mindenkinek azt javasolja, hogy bátran kövesse a példáját, még akkor is, ha amúgy egészséges!
- A gyermekeim 16 és 11 évesek, akiknek mindez már teljesen természetes, hiszen ebben nőttek fel. Ha valaki cukor nélkül szokja meg a paradicsomlevest, az lesz számára a normális, hogy ez az étel sós. Ha édesen adják neki gyermekkorától, akkor csak cukrosan tudja majd megenni. Az én gyermekeim viszont a második változatot tartják borzasztónak – szögezte le a színésznő, aki ugyanakkor nem tartja magát fanatikusnak. Soha nem szólna rá a nagyszülőkre, hogy ne készítsenek az unokáiknak lekváros palacsintát.
- Ha kimegyünk a strandra, kapnak vattacukrot és elnyalhatnak akár nyolc gombóc fagyit is, ha úgy gondolják. Megadom nekik a szabadságot, mert azt szeretném, hogy ne kényszerből, hanem meggyőződésből kövessék a javaslataimat – mesélte Iza.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató