Pietro

Pietro komoly döntést hozott néhány hónappal ezelőtt, ugyanis elhatározta, hogy megszabadul felszedett súlyfeleslegétől. Az énekes most nagyjából a diéta félidejénél tart, napról-napra közelebb van célja eléréséhez, hiszen már tizenkét kilótól sikerült megszabadulnia. Mindent meg kíván tenni azért, hogy újra tökéletesen érezze magát a bőrében, és ezért még ha szükséges, kés alá is hajlandó feküdni.

A fiatal énekes tavaly egy komoly betegséggel küzdött meg. Ma már jól van, és most elhatározta, hogy felhagy rossz, étkezési szokásaival.

- A tavalyi betegségemből eredően sikerült száztíz kiló fölé emelkednie a súlyomnak. A betegségem után a közérzetem sem volt túl jó, többek között a testalkatom sem különösebben érdekelt. A februárban leforgatott klipemben láttam meg, hogy mennyit sikerült felszednem, és úgy éreztem, ott azonnal meg kell húzni a határt, és megoldást kell találnom a fogyáshoz. Korábban már próbálkoztam diétázással, ám sajnos egy-két hét után minden alkalommal feladtam. Úgy gondoltam, ha önerőből nem megy, plasztikai sebészhez fordulok. Ekkor Josh barátomon keresztül jutottam el a budai klinikára egy nagyon neves doktorhoz – kezdte a történetét az énekes, aki egy percet sem halogatta tovább, hogy a változás útjára lépjen. - Március 8-ra kaptam időpontot, ahol egy konzultáció keretében mindent megbeszéltünk az orvossal. Elmeséltem neki a történetemet, és azt, hogy mennyire zavar a kinézetem. Megvizsgált, ám azt mondta, hogy ha nagyon akarom, meg tud műteni, mégis inkább arra kért, hogy mindenekelőtt próbáljam meg újra a diétázást. Ezt pedig azzal magyarázta, hogy sokkal szebb eredményt érhetünk el úgy, ha először lefogyok, majd utána korrigálja a bőrömet, amennyiben szükséges lesz – árulta el őszintén Pietro, aki a sebész javaslatára adott még egy esélyt magának.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató