Horváth Tamás

Horváth Tamás egyszerűen berobbant tavaly a Sztárban Sztár című TV2-es műsorban nyújtott szereplésével. Belopta a nézők szívébe magát tehetségével, így nem volt meglepő, amikor megnyerte a műsort. Nemrég pedig Balázs Andi partnereként küzdött a fődíjért több mint két hónapon át, és a munka gyümölcse ott is beérett, hiszen a színésznővel azonnal elrabolták a nézők és egyben a zsűri szívét is, így végül ők vehették át a trófeát. Mégis Tomi úgy érzi, a jövőben nem kíván semmilyen versenyen részt venni. Hogy miért, ezt a Sztár Limonádénak mesélte el.

Kemény munkát fektetett Tomi A Nagy Duettbe, ám a műsor végeztével sem állhatott meg egy pillanatra sem, hiszen rengeteg lekötött fellépése van már az egész évre.

- Egyetlen egy nap szabadságot sem tudtam kivenni, ha lehet ezt így mondani, hiszen a munka egy pillanatra sem szünetel. És ezt egyáltalán nem bánom, pedig nagyon elfáradtam. Nagyszerű dolog, hogy az ember azt csinálhatja, amit szeret. Izgalmas lesz ez a nyár is, hiszen rengeteg helyen lehet majd velünk találkozni. És nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert a feleségem mindenre gondol, és július elejére, a sok-sok fellépés közé betervezett egy nyaralást, és az az egy hét pihenés nagyon sokat számít. Mi nem a passzív pihenés hívei vagyunk, de számomra már az is kikapcsolódás. Nem is fizikailag, hanem főként agyilag – mondta az énekes, akit – okkal – büszkeséggel tölt el, hogy már két versenyt is megnyerhetett.

Zsűri szerepre vágyik

- Fantasztikus volt két olyan versenyben megmérettetni magam, ami számomra a legszórakoztatóbb műsor. A Sztárban Sztár és A Nagy Duett mégis teljesen más volt, de amit célul kitűztem magam elé, azt sikerült elérnem. Bizonyos idő után tudni kell megálljt parancsolni, és azt mondtam a Duett előtt, hogy ezután a versenyzést felakasztanám a szögre, mert fantasztikus volt, és nagyon örülök, hogy mindkettőt sikerült megnyernem, de most már másfajta szerepben is kipróbálnám magam szívesen. És természetesen a televíziótól sem zárkózom el. Sőt! Teljes egészében nyitott vagyok olyan műsorokra, amikben a zeneiséget és azt a fajta üzenetet próbálják átadni, aminek értéke van. Ilyen műsorokban szeretnék legközelebb részt venni, de ezt majd hozza a jövő. Szívesen térnék vissza egy szórakoztató műsorban akár zsűriként. Leginkább a TV2-nél, mert velük nagyon szeretek dolgozni, rendkívül megszerettem az ottani környezetet, a stábtagokat – mondta őszintén az énekes, aki mindvégig hitt abban, hogy megnyerheti a versenyt.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató