Voksán Virág

Vokság Virág júniusban jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. A playmate már túl van a várandósága felén, most már jól érzi magát, ám nem volt ez így terhessége kezdetén. A csinos kismama az utolsó trimeszterben már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni, így július közepétől egy időre elbúcsúzik a dj pulttól.

- Most már sokkal jobban vagyok. Az első időszak nehezebb volt a rosszullétek és az émelygések miatt. De három hónap elteltével ez teljesen megszűnt. Ezután más dolgokkal kellett megküzdenem. Nagyon fájt a derekam, de most már egy picivel az is csillapodott. Hetekig sokat szenvedtem vele. Illetve állandó orrdugulással kínlódok, amit sokan nem tudnak, de a terhességnek egy tünete, vagy mellékhatása, ami nem mindenkinél jelentkezik. Aki hajlamos rá, annak a nyálkahártyája beduzzad, és ez okozza a problémát. Ilyenkor nehezen kap levegőt az ember. Utána olvastam, nálam egy hónapja kezdődött. Eleinte leginkább éjszaka éreztem, de az utóbbi időben már napközben. Azt mondták, hogy van, akinél elmúlik, de van, akinek ez az egész terhességet végig kíséri – kezdte a Sztár Limonádénak a DJ, aki az utóbbi időben gyakorta informálódik az internet adta lehetőségekből.

„Visszavettem a tempóból”

- Nagyon sokat olvasgatok. Bevallom, engem is „megfertőzött” ez a dolog. Ha valami kérdés felmerül bennem, egyből nézem a különböző fórumokat. De van, amit fenntartással fogadok, mert rengeteg butaságot is írnak. Elkezdtem másfajta mozgásformákat is kitalálni. A terhességem előtt is rendszeresen edzettem. Mióta pedig kiderült a várandóságom, sokkal óvatosabb vagyok, visszavettem a tempóból. Azt olvastam, hogy nem szabad teljesen leállni, főleg annak, aki azelőtt is rendszeresen mozgott, csupán finomítani kell rajta. Például én ugrálós és hasizom gyakorlatot egyáltalán nem végzek, vagy olyat, ahol nagyon felmegy a pulzusszám – árulta el Virág, aki még a babaholmik beszerzésével kicsit vár.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató