Jáger Gyula

Nagy megtiszteltetés érte a Charme zenekart, hiszen nemrég tértek haza Montenegróból, ahol nem is akármilyen élményben volt részük. A kemény munka meghozta gyümölcsét, és az ő dalukat választották a Beach Handball Európa Bajnokság induló dalának. Ezt mutatták be júliusban a bajnokságon. Jáger Gyula az ott szerzett élményeket a Sztár Limonádéval osztotta meg.

- Idén Montenegróban a finálét a Charme zenekar nyitotta meg a Beach Handball Európa Bajnokságon. A ti dalotokat választották a hivatalos indulójának. Milyen érzéssel töltött el ez benneteket?

- Nagyon büszkék vagyunk, hogy erre a rendkívül megtisztelő feladatra minket választottak. Atti és Kolozsvári Tomi már 2015 óta zeneszerzője ennek a produkciónak. Gál Kornélia menedzselésével indult ez annak idején. Aztán idén új dalt kellett írni. Úgy éreztük, ha sikerül egy nemzetközi szinten kiváló produktumot kiadni a kezünkből, akkor az nagy kiugrási lehetőség lehet a Charme részére. A dal szerintem nagyon jól sikerült, keményen megdolgoztunk vele, érdemes volt. Az európai szövetség és a közönség az első másodperctől az utolsóig végigtapsolta. Nagyon meg voltak vele elégedve, és azt hiszem ennél nagyobb elismerést nem is kaphattunk volna a munkánkért. Már most biztos, hogy jövőre újra mi megyünk...

 - Milyen élményekkel tértetek haza?

- A kinti élmények nagyon meghatározóak voltak, ha lehet, még nagyobb fordulatszámra ösztönöznek. Hatalmas megmérettetés idegen országban, idegen nyelven, idegen közönségnek játszani. Játszottam már 3x Kanadában, valamint Európában több országban és az is hatalmas élmény volt, de ott magyar retro bulit tartottam. Az anyanyelvünkön énekelni teljesen más.

- Itthon, a közönségeteket is hallhatta már az új dalt? Esetleg valahol be is mutatjátok majd?

- Miután megérkeztünk, az ECHO TV-be kaptunk meghívást, ahol egy kis élménybeszámolót tartottunk Attival. Szeretnénk a dalhoz videoklipet csinálni. Kint rengeteg anyagot vettünk fel. Át kell válogatni, szortírozni.

- Egyébként a dalt kizárólag a bajnokságra készítettétek?

Igen. Attiék 2015-ben elnyerték az Európai Beach Handball szövetség felkérését. Bár először nem akartak zenét, de miután meghallgatták ennek a szerzőpárosnak a szerzeményeit, mondták, hogy kell nekik zene.

  - A nyár is sok munkával telik számotokra?

- Nekünk most egy új dolgot kell felépítenünk. Természetes, hogy ehhez rengeteg munkára van szükség. Viszont úgy gondoljuk, hogy a végeredmény megéri a fáradozást. Nagyon bizakodók, erősek vagyunk. A hitünk megingathatatlan a zenénkben. Ez nélkülözhetetlen ebben a szakmában. Szerencsére a közönségünk meghálálja a munkánkat. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen embereknek játszhatunk. (nevet)

 - Az elmúlt hetekben több nagyszerű hírrel szolgáltatok. Új dal, megjelentetek a Sztár Limonádé Aranyalbumán is, több helyen szerepeltetek. Van még valami a tarsolyotokban?

- Igen, rengeteg dolgot tervezünk még. De ez maradjon TITOK! A rajongóink tudják, hogy mindig mindenre ezt mondom. Az élet tele van kalanddal, élményekkel. Minden perc rejteget valami csodálatosat magában. Ettől csodaszép az ÉLET! (nevet)

<>

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató