Henna

Henna másfél éve él boldog párkapcsolatban szerelmével. Egy évvel ezelőtt összeköltöztek, azóta pedig élik a fiatal párok életét. Az énekesnőnek komoly elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, Palkóval közösen tervezgetik jövőjüket, ám még a családalapítással várnak. A Sztár Limonádénak elárulta, egyelőre még korainak tartja a házasságot, csakúgy, mint a gyermekvállalást.

- Másfél éve alkotunk egy párt. Együtt képzeljük el a jövőnket, együtt tervezzük, de egyelőre még a házasság és a családalapítás nem jött szóba közöttünk. Mindketten úgy véljük, hogy ehhez meg kell alapoznunk a hátteret. Amikor majd biztos lábakon állunk, akkor jöhet szóba minden más – kezdte lapunknak a fiatal énekesnő, aki még ha odébb is van a szülővé válás, gyakran gondol az anyaságra.

- Imádom a gyerekeket, és pont nemrég mondták nekem, hogy ha rájuk nézek, csillog a szemem. Mégis az az igazság, hogy nem érzem magam annyira felnőttnek, hogy tudjak vállalni babát most, vagy akár öt éven belül. Én szeretek hülyéskedni, bohóckodni, még gyerek vagyok legbelül. Viszont egy szülőnek komolynak kell lenni, nem lehet másra bízni a babát azért, mert az anyukának épp szórakozáshoz van kedve. Egyelőre élvezni akarom az életet, és ha mindezt már úgy érzem, elég, akkor teljes egészében szeretnék a gyerekemre koncentrálni. Tökéletes életet akarok számára biztosítani, egészen élete végéig, amikor én már majd nem leszek – mondta őszintén Henna, akinek a családjában van több olyan példa is, melyet szeretne ő is követni.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató