Dancs Annamária

A Budapesti Operettszínház fiatal sztárját rajongóinak nemigen kellett nélkülöznie, mert bár másfél éve egy csodálatos kisfiú édesanyja lett, régi szerepeit fokozatosan vette vissza, és azóta is állandóan dolgozik. Lendületét még az sem törte meg, hogy egyedülálló szülő lett, a helyét otthon is, és a munkában is remekül megállja.

Íratlan aranyszabály, miszerint egy művész akkor dolgozik, amikor más pihen. A nyár a legtöbb előadóművész számára nem a pihenés időszaka szokott lenni, inkább munkával teli, és ez Dancs Annamari esetében sincs másként.

- Semmi problémám sincs ezzel, én mindig boldog vagyok, ha van feladatom – kezdte Annamari. – A kisfiam alig másfél éve született, ehhez képest mégis gyönyörű munkákat bíznak rám folyamatosan, úgy a színházam, mint a külsős felkérők. Az idei nyarammal is elégedett lehetek: a Chicagói hercegnő című darabbal bejártuk a fél országot, augusztus végén még Marosvásárhelyre is eljutottunk vele. Büszke vagyok, hogy az idei Budavári Palotakoncerten is felléphettem, önálló koncertjeim is voltak mindenfelé. Júniusban Angliában énekeltem egy fesztiválon, utána Trieszt felé vettem az irányt, ott a Csárdáskirálynővel léptünk közönség elé. Júliusban szentpétervári gálán operettszínházas kollégáimmal képviselhettem Magyarországot. Utazásaim alatt – ahogy szinte mindig – az édesanyám vigyázott a kisfiamra, hála Istennek az ő és két barátnőm segítségére bizton számíthatok. Angliába magammal vittem Ádámot, utólag is örülök a döntésemnek! Izgultam, hogyan viseli majd a repülőutat, az idegen környezetet, ám az én kicsi fiam remekül viselkedett, imádta az egész utazást! Úgy tűnik, gyorsan képes alkalmazkodni egy-egy adott helyzethez, strapabíró, vagány kisfiú, nagyon hálás is vagyok emiatt neki!

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató