Csepregi Éva

Csepregi Éva és a Neoton Família Sztárjai mai napig olyan népszerűek, hogy az énekesnő alig tud egy kis pihenést beiktatni az életébe. A nyári időszakban teljes mértékben lehetetlen, így inkább a tavasszal „szökik” el egy kicsit külföldre, ahol az aktív pihenésnek adhatja át magát. Idén Görögországban nyaralt, melyről a Sztár Limonádénak mesélt. Az énekesnő azt is elárulta, milyen az „új élete” Szentendrén, ahova néhány hónappal ezelőtt költözött.

- Mivel tudtam, hogy a nyarunk nagyon zsúfolt lesz, ezért a nyaralást én már korábban letudtam. Bár a fellépések alkalmával sokat jártunk külföldön, a környező országokban, mégis fontos, hogy évente egyszer mindenképpen lássak tengert, ezért Tenerifén voltunk egy hetet. Nagyon jól éreztem magam, mert hihetetlen sok látnivaló van, én pedig az aktív pihenést részesítem előnyben. Nem csak a tenger látványa tölt fel, hanem szeretem, ha tudok sétálni, műemlékeket nézni, és ott rengeteg lehetőség van erre – mesélte az énekesnő lapunknak, aki ezután még Magyarországon is néhány nap pihenést megengedett magának.

- Kicsit már zamárdi lakosnak is érzem magam, van ott egy kis érdekeltségem, ott is töltődtem egy keveset, hogy készen álljak a nyári nagy hajtásra – tette hozzá Éva, majd elárulta, sosem magányosan utazik.

- 26 éve nem beszélek egyes számban, mert Dávid is része az életemnek. Ha hívom, minden alkalommal szívesen tart velem – mondta az énekesnő.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató