Gáspár Bea

Szokták mondani, ha a szekér megindul, akkor nincs megállás. Ez pedig Gáspár Bea esetében is teljes mértékben igaz, hiszen amióta megnyerte az RTL Klub Konyhafőnök VIP első évadját, majd ezt követően zsűritagnak kérték fel, most már saját vállalkozásán dolgozik. Mégis szomorú, ugyanis váratlanul érte a hír, hogy a gasztro reality-ben nem folytathatja ott, ahol abbahagyta. Bea a Sztár Limonádénak mesélt őszintén érzéseiről, miképp fogadta a csatorna döntését, illetve elárulta, hol tart álmai megvalósításán, mégpedig hogy éttermet nyisson.

Gáspár Bea boldogan mondott igen az RTL Klub-nak, amikor a Konyhafőnök zsűritagjának kérték fel. Nem meglepő, hogy nem érintette jól a csatorna döntése, ugyanis nem kapott szerepet a következő évadban. Vagy legalábbis nem olyat, mint amire ő gondolt.

- A családom másképp reagálta le, mint én, mert ők tudják, mennyire élveztem és szerettem csinálni. Őszintén szólva, számítottam erre a felkérésre, ehhez alakítottam az egyéb dolgaimat, mert tudtam, hogy augusztus végétől október elejéig tartanak majd a forgatások. Óriási dolog volt számomra megnyerni a Konyhafőnök VIP első évadját, majd pedig ennél is nagyobb megtiszteltetés volt, amikor felkértek, hogy Fördős Zé és Rácz Jenő mellett én legyek a harmadik zsűritag. Rengeteg élménnyel gazdagodtam az RTL Klub-nak köszönhetően. Egy picit azonban rosszul esett: nem akkor jelezték felém, hogy számomra nincs folytatás, amikor kellett volna, hiszen körülöttem már mindenki tudta, csak én nem. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Viszont nem tűnök el teljesen a műsorból, mert már felkértek, hogy majd menjek vissza a következő „sorozatban” kóstolni, ami természetesen megtisztelő számomra – mondta a Sztár Limonádénak Gáspár Bea, aki közel fél éve álmai megvalósításán dolgozik, októbertől havonta egy alkalommal borvacsorát rendez, ahol különleges ételekkel várja a vendégeket.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató