Schmuck Andor

Csaknem két évtized szünet után ismét a televízióból köszönti nézőit Schmuck Andor, és minden héten olyan vendégekkel együtt, akik letettek már valamit az asztalra, ezért cserébe ő - szó szerint - díjazza őket.

Schmuck Andor céges marketingtanácsadóként dolgozik, közben a Tisztelet Társaságának napi feladatait is ellátja. Új tévés munkáját hobbiból, szabadidejében végzi, a Dunakanyar Rádióban és a Broadway Rádióban futó műsorai mellett.A 2000-s évek elején vállalt utoljára tévés feladatot, az ATV akkori csatornáján. Most Breuer Péter felkérésének tett eleget azzal, hogy a Heti TV Hét Embere című műsorában ismert és kevésbé ismertszemélyekkel beszélget, csütörtök esténként.

- Kiderült a legelső adásnál, hogy most sokkal kevésbé izgultam, mint tizenhat éve – mesélte Andor. - Fejben szeretem leginkább megtervezni a feladataimat. Rossz alvóként négy órányi alvással beérem, ezt kihasználva hajnali négy és reggel hét óra között a legnagyobb nyugalomban tudok készülni egy-egy konkrét munkára.

Andor első vendégei a tévében a Korda-Balázs művészházaspár voltak. Róluk csak kevesen tudják, mennyit jótékonykodnak, mivel Kordáék ragaszkodnak ilyenkor a névtelenséghez. Az a Budai Gergely is ellátogatott a stúdióba, aki betegsége ellenére is már két éve szervezi azt a különleges divatrendezvényt, amin mozgáskorlátozottak és nem látók is bemutatkozhatnak a kifutón.

- Mindhárman élő adásban vehették á a ’Hét Embere’ elnevezésű kisplasztikát, tevékenységük elismeréseként – mondta a műsorvezető. - Az első néhány hét tapasztalataként a visszajelzésekből leszűrve örömmel kijelenthetem, a nézők szerint szükség van egy olyan emberi hangú műsorra, amiben azokat mutatjuk be, akik sokaknak lehetnek példaképei. Nem adjuk fel, bebizonyítjuk, hogy lehet is, kell is többet tenni másokért annál, mint ami alapból elvárható.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató