Papp Gergő

Tavasszal a Balatonhoz költözött családjával a tévés, ahol a természet adta szépségeket nemcsak élvezik, de minden lehetséges módon óvják is. A tudatos környezetvédelem egyre inkább vesszőparipája Gergőnek, igyekszik példát mutatni a körülötte élőknek ebben is, elsősorban persze 11 éves Ábel fiának.

Pár hónapja komoly változásokat eszközölt privát ’gépparkjában’ az RTL Klub Reggeli című ébresztő showjának műsorvezetője. Papp Gergő elektromos működtetésűre cserélte valamennyi járgányát! A gyökeres váltás tavaly nyáron kezdődött, mikor feleségével egy olyan, 23 napos Balaton-kerülő túrán vettek részt, amit egy elektromos kishajó fedélzetén csináltak végig. A túra végére Gergő beleszerelmesedett a vízijárgány adta hangulatba, aminek aztán kézzelfogható eredménye is lett.

- Először vettem egy elektromos motorcsónakot, azután pedig az addigi dízel autómat is lecseréltem egy elektromosra – mesélte Papp Gergő. – Kétlaki életet élőként ingázom Budapest és Szigliget között, havonta átlag 10-12 élő adást csinálok a Reggeliben. Tökéletesen meg tudom oldani a hosszú utazásaimat villanyautóval is. Azon túl, hogy takarékos, csendes a járgány, jó érzés tudni, hogy kímélem vele a környezetet is, amire én minden szempontból igyekszem amúgy is nagyon odafigyelni. Szigligeten, ahol a családommal élünk, elektromos hajtású, zajtalan golfkocsival közlekedek, és van még egy kismotorom is, amit este rákapcsolok a töltőre, másnap pedig akár nyolcvan kilométert is meg tudok vele tenni. Pimasz úrként híresültem el, de most már inkább illene rám a Villany úr elnevezés! Imádom az elektromos közlekedést úgy, ahogy van!

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató