Szimai Móni

Szirmai Móni neve ismerősen csenghet sok mindenki számára. Az énekesnő annak idején több dallal és videoklippel is jelen volt a zenei életben, de egyszer csak eltűnt rajongói szeme elől… Most azonban visszatér, és régi dalait is újra hallhatjuk majd a zenetévékben. Móni elárulta a Sztár Limonádénak, mivel teltek eddig a mindennapjai és jövőbeli terveiről is mesélt.

- Visszatértél. Mégpedig nem is akárhol. Sihell Ferry műsorában, akivel évekig együtt dolgoztál már korábban. Miért szakadt meg a kapcsolat?

- Megtiszteltetés, hogy itt és most, ebben a műsorban térhetek vissza a képernyőre. Vissza a gyökerekhez. (nevet) Nem szakadt meg a kapcsolatunk. Pontosan tudtuk a másikról, mi történik éppen vele. Tartottuk a kapcsolatot, csak a szakmai szál szakadt meg, de az is csak ideiglenesen. Sokat köszönhetek Ferrynek és Vikinek, és nem csak szakmailag szeretem őket. Mi nem csak munkatársak voltunk/vagyunk, hanem barátok is.

- Mit csináltál az elmúlt évek alatt? Hogyan teltek a mindennapjaid?

- Született egy gyönyörű, okos, immáron 4 éves minden lében kanál, művészi vénával megáldott kisfiam. Mostanában ő kötötte le a mindennapjaimat. Természetesen a fellépések sem maradtak el, csak nem olyan intenzíven és nem olyan mennyiségben tudtam vállalni a megjelenéseket, mint azelőtt. Civil foglalkozásom is van, amit imádok. Egy középiskolában dolgozom. A gyakorlati oktatásvezető asszisztense vagyok. Egészségügyi iskolát végeztem, így értem is, amit csinálok.

- Mennyire voltál elégedett vagy elégedetlen a régi sikereiddel, zenei életeddel?

- Nagyon elégedett voltam. Rengeteget lehettem a színpadon, bejártam az országot, a közönség szerette a dalaimat. Egy előadó számára ez maga a Mennyország. Imádtam stúdiózni, dolgozni. Rengeteg embert ismertem meg mind a szakmában, mind a civil életben. Olyan is van, akikkel szoros barátság alakult ki.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató