Erdélyi Mónika és kislánya

Erdélyi Mónika imádja az ünnepeket. Már-már hagyománnyá vált, hogy a Halloween-t is baráti társaságban tölti.

Ám a karácsony kizárólag a családé, s bár megesett, hogy változtatott a jól bevált szokásokon, és szállodában töltötte a szeretet ünnepét, mégis úgy véli, úgy az igazi, ha visszatér a hagyományokhoz. Mint mindig, idén is szerettei körében, a tradicionális finomságokkal ünnepibbé téve tölti a karácsonyt. Most pedig a Sztár Limonádé olvasóinak is mutat néhány, számára jól bevált receptet.

- Nekünk nem csak a karácsony, hanem minden más ünnep is igen fontos. A Halloween-t idén is megünnepeltük, megadtuk a módját. Egész egyszerűen meg kell törni a hétköznapok szürkeségét, persze mindenki máshogy teszi, és nem kötelező ebből olyan nagy felhajtást csinálni, mint mi. Tavaly úgy döntöttünk, hogy egy szállodában karácsonyozunk. A szentestét még otthon töltöttük, nem akartuk a szokásos nagy főzőcskézést. De bevallom őszintén, nem volt az igazi még annak ellenére sem, hogy nagyon szép helyen voltunk, és jól is éreztük magunkat, viszont a szokásos karácsonyi hangulat nem volt meg. Visszakívántam azt, amikor egész nap mást sem csinálunk, csak karácsonyi filmeket nézünk, kakaót iszunk, betakarózunk a karácsony mintás takaróba. Ezért megbeszéltük, hogy idén újra a klasszikus ünnephez térünk vissza, maximum arra ügyelve, hogy ne kelljen mindenkinek utazgatnia három napig, így egy helyen gyűlünk össze – mondta lapunknak Mónika.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató