Voksán Virág

Voksán Virág hat héttel ezelőtt adott életet első gyermekének. Bence azóta bearanyozza szülei minden percét, és az idei karácsony rendkívül fontos a csinos anyuka és párja számára, hiszen ez lesz az első közös, hármasban töltött ünnepük. A DJ a Sztár Limonádénak mesélt arról, hogyan készülnek a számukra legfontosabb eseményre.

Pont nemrég beszélgettük a párommal, hogy Benikétől az lenne a legszebb ajándékunk, mivel akkor már nagyjából három hónapos lesz, ha addigra egyik napról a másikra abba maradna a kólikás hasfájása. Sajnos ez nagyon megnehezíti a mindennapjainkat. Állítólag minden harmadik-negyedik gyermeket érint. Próbálkozunk mindenféle gyógymóddal, hogy enyhítsünk a fájdalmán. És mivel karácsonykor eléri azt a kort, amikor kinőheti, reméljük már csak múlt időben beszélhetünk erről a problémáról – mondta reménykedve Virág, aki ezúttal is készül a kedvenc ünnepére.

- Csakúgy a páromnak, mint nekem is a legfontosabb ünnep a karácsony. Mi ezt a legtradicionálisabb értelemben vesszük. Számunkra elengedhetetlen a lakásból a fenyő illata. Minden évben élő fát állítunk fel, nagyon szépen feldíszítjük, amit általában a párom szokott csinálni. Persze nála ez csaknem egy egész napos művelet a befaragással együtt, én pedig addig bőven meg tudom főzni a vacsorát – mondta nevetve a DJ, aki elárulta, idén miben tér el az eddig megszokottól a családi ünnep.

 A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató