Tilla

A TV2 sztárja decemberi születésűként nincs rosszban a téllel. Rá a hideg hónapok szürkesége sem tud depresszív hatással lenni, az évvégi ünnepeket pedig nemcsak gyerekként várta!

A Ninja Warrior, A legbátrabb páros és a Sztárban sztár műsorvezetője valaha szüleivel és bátyjával közös otthonban Óbudán, egy lakótelepen nőtt fel. Legszebb emlékei közé tartozik, amikor telente a szemközti domboldalra kimentek a szomszéd gyerekekkel szánkózni.

- Szerintem a legklasszabb a lakótelepi életben, hogy több száz gyerek van óriási közösségbe zárva - egyetlen  kaputelefon felcsengetésre lejön tíz kölyök is a házból! – mondta Tilla. – Telente, mialatt mi a domboldalon játszottunk, a szüleink az ablakból jól láttak minket, néha integettek is, hogy mehetünk a bátyámmal ebédelni. Ilyenkor csak annyi időre rohantunk haza, hogy együnk és száraz ruhát vegyünk, és már mentünk is vissza. Jó ezekre a telekre visszaemlékezni! Bevett szokásként nálunk december 5-én a csizmáinkat nekünk kellett kipucolnunk a bátyámmal, hogy ablakba téve úgy várjuk a Mikulást. Engem 4-5-6 éves koromban sosem lehetett ilyenkor este elhozni az ablakból, órákig leselkedtem. Egyszer láttam is a Mikulást bemenni a szomszéd házba (aki persze csak egy beöltözött apuka lehetett), akkor nekem az maga volt a csoda!

Tilla mindenféle sportot szeret, de a kerékpár a kedvence: régen arra is képes volt, hogy a legnagyobb fagyban is drótszamárra pattanjon. Legidősebb fiával két éve snowboardoznak, a legkisebbel kijár a Műjégre korizni. Nincsenek téli vakációs emlékei, egyet kivéve, amikor Londonban élő anyai nagyijához utaztak ki, épp karácsony előtt.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató