Erős Antónia

A híradós gyermekei bármilyen ételt megkóstolhatnak, amit megkívánnak, Antónia nem tiltja őket el semmitől. A barátjuk kifőzdéjében pedig az egész család talál kedvére valót a régimódi, házias ízek között.

Az RTL Klub híradósa 25 éves kora óta 1-es típusú cukorbeteg, ám amikor ő és a férje a gyermekvállalás mellett döntöttek, nem aggódtak jobban a diabétesz miatt, mint bármelyik másik család.  Antónia kilenc és fél évvel ezelőtt egészséges ikerpárnak adott életet, akiknek ma azt tanítja, hogy mindenből szabad enni, azonban a mértékletességre figyelni kell.

– Nem volt bennem semmiféle aggodalom, amikor terhes lettem. Ha egy nő cukorbeteg, legfeljebb 1-2 százalékkal nő meg az esély arra, hogy majd a születendő gyermeke is azzá váljon – jelentette ki Antónia, aki az Egy Csepp Figyelem Alapítvány legutóbbi, a Millenárisra szervezett rendezvényén állt ki a sorstársai mellett.  – Nem főzök minden nap, ez viszont egyáltalában nem okoz gondot: valahogy így alakult ki a közös életünk a férjemmel, méghozzá már az első naptól, amióta csak együtt vagyunk. 

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató