Kökény Attila

Húzós időszakon van túl Kökény Attila. Az énekes 2018-as évének utolsó hetei megállás nélkül a munkáról szóltak. Az ünnepek alatt volt csak lehetősége egy kis lazításra, melyet szerettei körében töltött. Most pedig úgy tűnik, egyik nagy álma fog hamarosan teljesülni, melyről elsőként a Sztár Limonádénak mesélt.

Kökény Attila és családja számára fontos pillanat a karácsony. Szinte minden évben együtt ünnepelnek, így volt ez idén is.

- Úgy terveztük, hogy a családdal és a barátokkal kiveszünk egy óriási házat, és közösen karácsonyozunk, de sajnos erről lecsúsztunk, mert egyre több ember választja ezt a megoldást, és nem találtunk erre megfelelő szabad helyet. Végül nem bánkódtunk, mert így is nagyon kellemesen telt a karácsonyunk. Voltak nálunk a nagyfiamék, a lányom párja is velünk volt, anyósom is meglátogatott bennünket, így nyolcan töltöttük az ünnepeket. De minden évben átjönnek a testvéremék, a barátaink is hozzánk, szeretjük ezeket a pillanatokat. Az pedig, hogy megajándékozhatom a szeretteimet, mindig boldoggá tesz. Jókat ettünk, ittunk, beszélgettünk, nekünk most is erről szólt a karácsony – meséli lapunknak az énekes, aki az új év első pár napjában igyekszik egy kicsit feltölteni az energiáját.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató