Bunyós Pityu és felesége

Bunyós Pityu hosszú évek óta küzd betegségével. Orrpolipjának köszönhetően egy műtéten, és számos kezelésen esett át, ám a gyógyulást mégis feleségének köszönheti. Icu természetgyógyászként, más gyógymódot használva próbált segíteni férjének még annak ellenére is, hogy korábban nem hitt az effajta gyógyításban.

Bunyós Pityut másfél évtizeddel ezelőtt műtötték orrpolipjával. Az énekesnek komoly gondokat okozott nem csak a munkában, hanem már a mindennapjaiban is.

- Tizenöt-húsz éve műtöttek, de három éve visszafejlődött a polip, amit az orvosi ajánlatra orr spray használat mellett elkezdtem ezt a gyógynövényes kezelést is, a feleségem közreműködésével és a kettő együtt hozta meg a javulást. Ezt bizonyítja a legutolsó elvégzett CT-vizsgálat, hiszen ez kimutatta, hogy 100 százalékból, már csak 40 százalék polip maradt vissza – kezdte lapunknak Pityu, akitől Icu vette át a szót, és elmesélte, hogyan kapcsolódott be az életébe a természetgyógyászat.

- Amikor a fiam kicsi volt, itthon voltam vele, és azon gondolkodtam, mivel szeretnék majd foglalkozni. Először elvégeztem a természetgyógyászati akadémián több szakot is, reflexológiát és alternatív mozgás-masszázs terápiát, végül fül addiktológiát is. Utóbbit tizenöt éven át csináltam. Amikor a praxisomat elkezdtem, Pityu segített, és vettünk egy kis rendelőt, ahol dolgozhattam. Később ezt lecseréltük egy nagyobbra, ahol évekig tevékenykedtem. Időközben rájöttem, hogy az emberek többségének lelki problémái vannak, így elkezdtem önismereti tréningekre járni – meséli Icu, aki mindent elkövetett, hogy férje higgyen az általa javasolt terápiában.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató