Radics Gigi

Nem is alakulhatna jobban Radics Gigi élete. Az énekesnőre a szerelem is rátalált, arról nem beszélve, hogy az amerikai Billboard slágerlistán olyan helyezést ért el, ami eddig még magyar előadónak nem sikerült!

Radics Gigi történelmet írt Moment című dalával a Billboard listán, amely egyre csak halad előre, legutóbb a 11. volt már a sorban. Az X-Faktor mentora olyan világhírű énekesnőket utasított maga mögé, mint például Lady Gagát, vagy épp Jennifer Hudsont. Gigi az AcNews-nak mesélt erről a csodálatos élményről.

- Nagyon furcsa érzés. Szerencsére van már egy olyan fix kapcsolatrendszerünk Amerikában, amire számíthatok a jövőben. Ők helyiek, ezért ismerik az amerikai piacot, tudják, hogyan kell promotálni, elindítani egy dalt. A Moment is ennek az eredménye lett, így kerülhetett egy helyi kiadóhoz és ezen keresztül az összesített slágerlistára. Ezek a kinti zenész barátaim segítettek ennek a dalnak a megszületésében is, és nagyon szurkolnak hétről hétre velünk együtt, segítik a dal előrehaladását. Amikor felhívtak, hogy "képzeld Gigi, a Billboard-on nyit a dalod Ariana Grande, Lady Gaga, Barbara Streisand és Jennifer Hudson új dalai között", na, akkor azt hittem, elájulok. Ők mind olyan énekesnők, akikre szakmailag nagyon felnézek. Nem is akartam elhinni, hogy ez megtörténik. 52. helyen nyitott a Moment, azóta eltelt 7 hét és csak halad előre a ranglistán. Megtudtam, hogy az amerikai Dj-k játszása és a letöltések alapján alakul ki a rangsor, úgyhogy nagyon boldog vagyok” – mesélte Gigi, aki úgy tűnik, nem csak a karrierjében, hanem a magánéletében is „csúcson” van, hiszen nemrég rátalált a szerelem. Tavaly szeptemberben vállalta fel kapcsolatát a bahamai származású Kai Strachannal, akivel még Amerikában ismerkedett meg. Az énekesnő annyit elárult, hogy nagyon szeretik egymást, de többet nem kíván beszélni a magánéletéről.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató