Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta nemrég ünnepelte 71. életévét. Az énekesnő mindazonáltal, hogy úgy véli, a kor előrehaladtával nem szükséges nagy bulit csapni, mégsem bánja, hogy ezúttal fergeteges, emlékezetes parti keretein belül ünnepelték meg évfordulóját. A Sztár Limonádénak részletesen beszámolt a nagy napról, és azt is megtudtuk, Niki lánya mivel lepte meg születésnapja alkalmából.

- Ezúttal a születésnapomat picit később ünnepeltük, mert nem volt itthon gyakorlatilag senki, akit szerettem volna, hogy jelen legyen december 14-én. A barátnőim nagy része külföldön dolgozik, de főképp Niki és Barbi, a menedzserem miatt tolódott el. Egyik este a lányommal kettesben, egy vacsorával emlékeztünk meg, aztán jött a nagy buli – kezdte lapunknak Cini, akit óriási meglepetés ért a parti előtt.

- Niki egy hófehér limuzint rendelt a ház elé, ami csak a csajokat és engem vitt el egy túrára, a kivilágított Budapestre. Ki lehetett hajolni a tetőn, oltári volt. Korábban mindig erről az álmomról beszéltem neki, amikor ő érettségizett, én is szerettem volna, sajnos nem jött össze. Mindig is tetszett, ahogy a diáklányok mennek az autóval, ő ezt megjegyezte, és azt mondta, ez lesz az egyik meglepetése és ajándéka számomra. Az autóban kaptunk pezsgőt is. Nem akarok a múltban élni, de olyan barátnőim csatlakoztak hozzám, akikkel ritkán találkozhatom, mert annyi felé élünk a világban. Eltávolodtunk, így fontos volt számomra, hogy ők is velem tartsanak. Csodálatos élmény volt mindannyiunk számára – mesélte Cini, aki beszámolt az ezt követő eseményekről is.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató