Priskin Georgina

Priskin Georgina hosszú éveken át küzdött egy alattomos betegséggel. Ma már jól van, de nem tudja elfelejteni azokat az éveket, amikor komoly szorongással élt. A Sztár Limonádénak mesélt részletesen a gyógyulás útjáról, illetve azt is elárulta, nemrég megjelent dala és videoklipje mellett milyen tervei vannak az idei évben. Sőt! Egy új szerepben is kipróbálhatta magát.

Az énekesnő legújabb dala, a „Mindent, ami szép” nemrég debütált. Hosszú munka előzte meg, mielőtt a nagyközönség is láthatta a klip formájában is elérhető Kovács Kati nóta feldolgozását.

- Mindig is kedveltem Kovács Kati munkásságát, egy ismerősöm küldte nekem ezt a dalt, számomra ismeretlen volt. Láttam, hogy a szerzőpáros Szenes Iván és Gábor S. Pál, azonnal tudtam, hogy új köntösbe szeretném bújtatni. A forgatás is tele volt új kihívásokkal, belekóstolhattam a rendezésbe, féltem elég jó lesz-e az elképzelésem, de elégedett vagyok – kezdte lapunknak az énekesnő, aki azt is elárulta, milyen tervei vannak a 2019-es évre.

Új lemezére készülnek a dalok

- Teljesen véletlenül az utóbbi években hozzám kerültek olyan dalok, amiket nagyon erősnek éreztem, viszont nem akartam unalomból csak úgy kiszórni. Amikor jó pár összegyűlt, akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy mit csináljak velük. Egy véletlen kapcsán kerültem kapcsolatba a Trimedio kiadóval, a megállapodás megszületett közöttünk, jelenleg a dalok készülnek az albumomra. Olyan lemezt szeretnénk kiadni, amivel szórakoztathatok, és egyben mindenkit ki tudok szolgálni zeneileg. Nem tudok most még pontos dátumot mondani, de az év második felének az elején várható az album – árulta el Gina, aki éveken keresztül egy komoly betegséget próbált legyőzni.

- Generalizált szorongással küzdöttem, ami a világtól való félelmet jelenti. Ezzel pedig együtt élni hosszú éveken át, nagyon nehéz! Sok embernél akár egy rossz kapcsolat is elő tudja ezt hozni. Nálam a húszas éveim elején egyszer csak berobbant, és hét évig stabilan jelen volt. Szorongással éltem folyton, úgy feküdtem, úgy keltem, és úgy léptem színpadra – mesélte az énekesnő, aki ma már jól van, hiszen a hajókon töltött idő alatt nem csak megismerte jobban önmagát, de ki is gyógyult betegségéből.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató